|

Yurtdışı Dil Eğitiminde Öncü Marka Real Eğitim

Dünyanın neresine giderseniz gidin konuşabileceğiniz tek ortak dil İngilizcedir. İngilizce tüm dünyada en çok konuşulan dildir. Günümüzde artık tek dil bilmek bile yeterli değildir. İş dünyasında kariyer planı yapmak isterseniz mutlaka iyi seviye dil bilmeniz gerekir.

iLAN
23:52 - 2/10/2019 Çarşamba
Güncelleme: 11:24 - 23/10/2019 Çarşamba
Diğer
yabancı dil
yabancı dil

Dil öğrenmek için Türkiye’deki İngilizce kurslarına gidebileceğiniz gibi yurtdışında eğitim almayı da tercih edebilirsiniz. Yurtdışında İngilizce eğitimi almak sizi daha kısa sürede daha kesin sonuçlara ulaştırır. Real Yurtdışı Eğitim, 10 yılı aşkın süredir profesyonel yurt dışı eğitim danışmanlığı hizmeti sunar. Okul seçiminden konaklama ayarlanmasına, vize danışmanlığından uygun fiyata uçak bileti bulunmasına kadar her konuda Real’den destek alabilirsiniz.

Yurtdışı Dil Okulları

Dil öğrenmenin en kolay ve pratik yolu yurtdışında dil okuluna gitmektir. Ana dili İngilizce olan İngiltere, Amerika, Kanada, Avustralya, İrlanda ve Malta’da İngilizce eğitimi alabilirsiniz. Yurtdışında eğitim almak sanılanın aksine o kadar pahalı değildir. Her bütçeye uygun bir okul ve program bulunabilir. Eğitim programları genelde her hafta başlar ve istediğiniz süre kadar devam eder. İhtiyacınıza ve bütçenize göre isterseniz 4 -8 hafta isterseniz 24-36 hafta gidebilirsiniz. Her seviyedeki öğrenci eğitimlere katılabilir. Yurtdışında dil okuluna gidebilmek için belli bir İngilizce seviyesinde olmanıza gerek yoktur. Başlangıç düzeyinden itibaren öğrenciler kabul edilmektedir.

Yurtdışı Yaz Okulları

Yaz okulu programları temelde dil okulu programları ile aynıdır. Ancak yaş grupları farklı olduğu için bu şekilde adlandırılırlar. Yaz okulu programları çocuklar ve gençler için uygun olan, belli yaş gruplarının, belli dönemlerde katılabildiği programlardır. Yaz okulu programları için genelde 9-16 yaş arasındaki öğrenciler katılabilir. Yaz okulu programları üniversite ve yatılı okul kampüsleri içinde yapılabildiği gibi şehir merkezinde yer alan dil okulu binalarında da organize edilebilir. Öğrenciler sınıfta aldıkları İngilizce eğitiminin yanı sıra sportif - spor dışı aktivitelere ve gezilere katılırlar. Bulundukları şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezerek İngilizce’lerini pratik yaparlar. Genelde 2-4 hafta arasında süren yaz okuluna katılan öğrenciler Türkiye’ye döndüklerinde İngilizce ile birlikte kişisel gelişim olarak da kendilerine çok şey katmış olurlar.

Yurtdışında Üniversite

Yurtdışında üniversite okumak Türkiye’deki kariyer imkanları açısından çok avantajlıdır. İngiltere, dünyanın en iyi üniversitelerine ev sahipliği yapar. İngiltere’de üniversite eğitimleri genelde 3 yıl sürer. Buna ek olarak bir yıl da ‘foundation’ adı verilen akademik hazırlık programı vardır. Toplamda 4 yıl içinde üniversite eğitimini tamamlayabilirsiniz. İngiltere’de üniversite başvurusu için Türkiye’de üniversite başvurusu yapmanıza gerek yok. Lise diploması, transkript ve IELTS skorunuzla başvuru yapabilirsiniz. Üniversite başvuruları yaparken her hangi bir danışmanlık ücreti ödemenize de gerek yok. Tüm danışmanlık hizmetlerini ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Yüksek Lisans Eğitimi

Lisans eğitimini Türkiye'de tamamladıktan sonra yüksek lisans eğitimi için yurtdışını tercih edebilirsiniz. Burs imkanı ile gidebilir veya kendi bütçeniz doğrultusunda eğitiminizi planlayabilirsiniz. İngiltere'de yüksek lisans yapmak birçok açıdan size avantaj sağlar. İş arama sürecinde yurtdışında yüksek lisans yapmış olan adaylar rakiplerinin çok daha önüne geçerler. Sadece Türkiye’de değil, yurtdışında da çalışma imkanlarına kavuşabilirsiniz. Yüksek lisans yaparken edindiğiniz tecrübe size artı olarak geri dönecektir. Dili iyi öğrenmek diğer avantajınız olacaktır. Farklı kültürlere ait farklı deneyimler sizin daha sosyal olmanızı sağlayacaktır. Firma yurtdışı danışmanlığında lider bir firmadır. Yurtdışı eğitim için gerekli olan her bilgiyi firmadan ücretsiz olarak alabilirsiniz. Gittiğiniz yabancı ülkede firma sayesinde hiç yabancılık çekmeyeceksiniz.

Yurtdışında Sertifika Programı

Yurtdışında verilen sertifika programları eğitiminize ve kariyer planlarınıza katkı sağlar. İş deneyimi yaşamanızı ve mesleğinize yeni deneyimler katmanızı sağlar. Sertifika programları genelde yönetim, pazarlama, finans gibi alanlarda verilir. Bazı okullarda teknik eğitimler de bulunabilir. Eğitim programlarını genelde profesyonel yöneticiler verirler. Aldığınız sertifika sizi iş dünyasında ayrı bir konuma taşır. İngiltere’den alacağınız sertifika CV nize büyük bir katkı sağlayacaktır. Real Eğitim, İngiltere'de verilen sertifika programları hakkında size detaylı bilgi sunar. Real Eğitim’in tecrübeli danışmanlarına her zaman ulaşabilirsiniz ve onlardan destek alabilirsiniz. Aldığınız bilgi doğrultusunda hangi sertifika programını seçeceğinize karar birlikte karar verebilirsiniz.

Neden İngiltere

Yurtdışında eğitim almak için en ideal ülkelerden birisi İngiltere'dir. İngiltere çok kozmopolit bir ülkedir. Dil öğrenirken aynı anda birçok kültürü tanıma fırsatı bulursunuz. Farklı ülkelerden ve kültürlerden gelen insanlarla birarada eğitim alıp yaşayabilirsiniz. Dil okulları eğitmen kadrosu profesyonel öğretmenlerden oluşur. Aldığınız eğitim sürecince dili her yönüyle öğrenirsiniz. Okuma, yazma, dinleme, konuşma gibi tüm alanlarda kendinizi geliştirebilirsiniz. Ayrıca İngiltere'nin Türkiye'ye yakın olması diğer bir avantajdır. Uçak ile yaklaşık 4 saatte Türkiye'de olursunuz. Birçok açıdan avantajlı olan İngiltere dil okulları ve eğitim fırsatları için Real Eğitim ile iletişime geçin ve ücretsiz danışmanlık hizmeti alın.

Yurtdışı Eğitim Ücretleri
Yurtdışı eğitim ücretleri seçeceğiniz eğitim programına, okula ve süreye göre değişir. Lisans eğitim ücreti ile yaz okulu eğitim ücreti aynı değildir. En sağlıklı ücret bilgisi için Real Eğitim ile iletişime geçebilirsiniz. Bütçeniz, hedefleriniz ve isteğiniz doğrultusunda size en avantajlı okulları sunarlar. Real Eğitim’in size tavsiye ettiği okullardan en cazip olanını seçebilir ve bir an önce eğitiminize başlayabilirsiniz. Yurtdışı eğitimin tek adresi olan firmanın internet sitesinden bilgi almak mümkündür. Daha fazla bilgi için
sayfasına giriş yapabilirsiniz. Firma İngiltere başta olmak üzere birçok ülkenin dil okulları hakkında bilgi verir. Vize işlemleri, konaklama, iş imkanları hakkında firmadan yardım alabilirsiniz.
#eğitim
#yabancı dil
#real eğitim
5 yıl önce