|

Partizan-Beşiktaş maçını TRT1 canlı yayınlayacak

Partizan ile temsilcimiz Beşiktaş arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi Play-Off maçını yayınlayacak kanal belli oldu. Bu akşam saat 21.30'da başlayacak mücadeleyi TRT1 canlı olarak yayınlayacağını açıkladı. Futbolseverler Partizan-Beşiktaş maçını TRT1'den şifresiz ve canlı olarak izleyebilecek.

Yeni Şafak
15:47 - 23/08/2018 Perşembe
Güncelleme: 15:56 - 23/08/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Partizan-Beşiktaş maçı saat 21.30'da başlayacak.
Partizan-Beşiktaş maçı saat 21.30'da başlayacak.

Partizan-Beşiktaş maçının kanalı belli oldu. Futbolseverlerin yayıncı kanalı olmadığı için tepki gösterdiği mücadelenin TRT1'den verileceği açıklandı. Futbolseverler Partizan ile Beşiktaş arasında oynanacak

UEFA Avrupa Ligi Play-Off maçını 21.30'dan itibaren TRT1'den şifresiz ve canlı olarak izleyebilecek.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş play-off turu ilk maçında Sırbistan'ın Partizan takımıyla karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek. Kruzliak'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Tomas Somolani ile Branislav Hancko gerçekleştirecek. Filip Glova ise dördüncü hakem olarak sahada yer alacak.

Siyah-beyazlı ekip, rakibini mağlup ederek İstanbul'daki karşılaşma için avantaj elde etmeye çalışacak.
  • Beşiktaş, play-off turuna kadar oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve bir yenilgiyle sahadan ayrıldı. UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Faroe Adaları'ndan B36 Torshavn'ı 2-0 ve 6-0'lık skorlarla yenen siyah-beyazlı ekip, 3. ön eleme turuna yükseldi. Bu turun ilk maçında LASK Linz'i İstanbul'da 1-0 yenen Beşiktaş, Avusturya'daki mücadelede 2-1 yenilmesine rağmen adını play-off turuna yazdı.



#Partizan
#Beşiktaş
#UEFA Avrupa Ligi
6 yıl önce