|

500 DP'li Ak Parti'ye katıldı

İha
00:00 - 18/05/2007 Cuma
Güncelleme: 21:23 - 18/05/2007 Cuma
Yeni Şafak
500 DP'li Ak Parti'ye katıldı
500 DP'li Ak Parti'ye katıldı

Ankara'nın Mamak ilçesinde, Demokrat Parti Mamak ilçe örgütüne kayıtlı 500 kişi AK Parti'ye geçti.

Mamak Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törene eski Adalet Bakanı Cemil Çiçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, TBMM Başkan Vekili İsmail Alptekin, AK Parti Ankara İl Başkanı Halis Bilge, Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, Mamak AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ağagün ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasında Cemil Çiçek, Türkiye'nin her yerinde AK Parti heyecanının dalga dalga yayıldığını ifade etti. Çiçek, AK Parti'nin Türkiye'nin diğer bir ucunda 100 binlerce kişi toplamasının herkesin düşünmesi gereken bir konu olduğunu söyleyerek, "Millet neye inanıyorsa AK Parti ona inanan bir partidir" dedi.

Siyasi evliliklerin olduğunu kaydeden Çiçek, "Diğer pertilere bakıyorsunuz, bölüyorsunuz, çarpıyorsunuz, çıkarıyorsunuz, topluyorsunuz, AK Parti olmuyor. 23 Temmuz sabahı herkes kendi yaylasına gidecek. Yüzde 3 oyu olan bir parti Türkiye'yi yönetemez. Bu da bir tek partinin iktidar olmasından geçiyor. Doğru yolda olmak önemlidir ama doğru yerde olmak daha önemlidir" dedi.

AK Parti'nin millet için siyaset yaptığını belirten Çiçek, seçimlerden sonra oy oranının yüzde 35'in üzerinde olacağını savundu.

DP Mamak İlçe Teşkilatı'nda yönetim kurulu üyesi olan Baysal Kaya ise konuşmasında, DP'nin CHP zihniyetinde olduğunu ileri sürerek, DP'nin CHP ile aynı safta olmasından dolayı partinin zedelendiğini savundu. Kaya, ilçe teştkilatı olarak 500 kişinin istifa ettiğini ifade ederek, 23 Temmuz sabahı Meclis'e 2 partinin gireceğini, bunlardan birinin AK Parti, diğerinin ise diğer partiler olacağını öne sürdü.

Mamak Belediye Başkanı Şahin ise AK Parti'nin her geçen gün büyüdüğünü belirterek, belediye olarak hizmetlerin her zaman devam edeceğini söyledi.


17 yıl önce