|

Babuşçu: Bu seçim bizim için önemli

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu yerel seçimler için yaptıkları çalışmadan bahsetti. Babuşçu 2014 seçimlerinin önemine vurgu yaptı ve seçim sonuçlarında aşağıya düşürecek 1 puanlık sonucun bile siyasi anlamda büyük bir olay olacağını söylerdi.

YENİSAFAK.COM.TR / Seçim 2014
00:00 - 1/04/2013 Monday
Güncelleme: 10:41 - 1/04/2013 Monday
Yeni Şafak
Babuşçu: Bu seçim bizim için önemli
Babuşçu: Bu seçim bizim için önemli

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu yaklaşan yerel seçimler hakkında konuştu. Babuşçu, bu seçimin kendileri için öneminden bahsederken anahtar benzetmesi yaptı. '2014 seçimlerine biz anahtar seçim olarak bakıyoruz' diyen Babuşçu, '. Kapıyı doğru açarsak, aydınlık bir gelecek var. Anahtar kırılırsa üzerinde çok kötü bir tablo demektir. Biz kapıyı doğru açacak olan anahtarı o kapıyı açma iradesini ortaya koyacak donanım, motivasyon ve hazırlık içerisinde 2014'e giriyoruz. 2014 tarihi bir seçimdir' dedi. Cumhurbaşkanlığı seçimi ve muhtemel bir Anayasa referandumuna da vurgu yapan AK Parti İl Başkanı Bauşçu, 'AK Parti'nin oy çıtasını aşağıya düşürecek 1 puanlık sonuç bile siyasi anlamda çok büyük bir sonuç doğuracaktır. Yani oransal bir düşüş ortaya çıkaracağı sonuçları siyasal anlamda çok daha büyük olacaktır biz bunu farkındayız. Biz bu farkındalıkla çalışmalarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Yerel seçimlerle ilgili yaptıkları çalışmadan da bahseden Babuşçu, 2013'ün ilk ayından bu yana 1 milyon 46 bin hanede oturan 1 milyon 800 bin üyelerine birebir ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi. 'Ziyaret ederken onların hatırlarını soruyoruz' diyen Babuşçu, bu çalışmayla aynı zamanda üye güncelleştirmelerini gerçekleştirdiklerini söyledi.


11 years ago