|

Doğu''yu Londra''ya uçuracak

Atlasjet, İstanbul-Londra uçuşlarına başladığını açıkladı. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, Türkiye''nin doğusunu İngiltere''ye bağladıklarını söyledi.

YASİN YILMAZ / LONDRA
00:00 - 10/05/2014 Cumartesi
Güncelleme: 22:47 - 9/05/2014 Cuma
Yeni Şafak
Doğu''yu Londra''ya uçuracak
Doğu''yu Londra''ya uçuracak

Atlasjet, Londra Luton havaalanı uçuşlarına başladı. Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, ''Bu sene farklı bir havalimanı seçerek Luton''a uçmaya karar verdik. Bu uçuşlardaki bir diğer özelliğimiz ise Türkiye''nin doğusunu da buraya bağlamak oldu'' dedi. ''Rusya, Irak ve İran''dan gelen uçaklarımız da Londra''ya bağlantı veriyor'' diyen Ersoy '' İş adamları çevresinden de bu uçuşlar çok sık kullanılacak. Londra''ya seferler oldukça ilgi çekecek. Şu an İstanbul''dan yaptığımız seferler Antalya''dan da yakında başlayacak'' şeklinde konuştu.

UKRAYNA YOLCUSUYUZ

Atlasjet''in yurt dışı yatırımları hakkında konuşan Ersoy ''Ukrayna''da havayolu ruhsatımızı aldık ve tarifeli seferler için onayımızı bekliyoruz, seferlere başlayacağız. Filomuz 3''ten 4 uçağa çıkacak ama burada şu an için yoğun bir operasyon yapmayacağız ve yavaş hareket edip, önümüzdeki yıl Ukrayna''daki duruma göre filomuza 5-10 uçak daha katmayı planlıyoruz. Zagrosjet ve Kuzey Irak''ta da büyümemiz devam ediyor. Bu yaz tarifesiyle Almanya ve İngiltere başta olmak üzere Avrupa''nın önde gelen ülkelerine tarifeli seferlere başlayacağız. dedi.

3. havalimanı başlamalı

3. havalimanı için de kısa bir değerlendirmede bulunan Ersoy, ''Umarım en kısa zamanda hizmete açılır. Dünyadaki en büyük meydanlardan biri olacak. Bu meydanda tıpkı İngiltere''de British Airways''in olduğu gibi Türk Hava Yolları''nın da kendine özel terminali olacak. Bir an önce açılmasını bekliyoruz'' dedi.


10 yıl önce