|

Zimem defterini öğrenciler kapattı

Niğde’de Mehmet ve Emet Aydoğan İlkokulu 3-E sınıfı öğretmeni Halil İbrahim Candan, Ramazan ayında öğrencilerine iyilik sevgisini aşılamak ve zimem defteri geleneğini sürdürmek için kampanya başlattı.

00:00 - 23/04/2022 Cumartesi
Güncelleme: 17:31 - 22/04/2022 Cuma
Yeni Şafak
Öğrenciler, aileleri ile komşularının desteğiyle topladıkları 1000 lirayla ihtiyaç sahibi bir ailenin bakkala borcu ödendi.
Öğrenciler, aileleri ile komşularının desteğiyle topladıkları 1000 lirayla ihtiyaç sahibi bir ailenin bakkala borcu ödendi.

Niğde’de Mehmet ve Emet Aydoğan İlkokulu 3-E sınıfı öğretmeni Halil İbrahim Candan, Ramazan ayında öğrencilerine iyilik sevgisini aşılamak ve zimem defteri geleneğini sürdürmek için kampanya başlattı. Öğrenciler, aileleri ile komşularının desteğiyle topladıkları 1000 lirayla ihtiyaç sahibi bir ailenin bakkala borcu ödendi.

ÇOCUKLARA İYİLİĞİ AŞILIYORUZ

Sınıfı öğretmeni Halil İbrahim Candan, gazetecilere, “Burada ihtiyacı olan bir ailenin sıkıntısını giderebildiysek ne mutlu bize. Çocuklarımıza iyilik sevgisini aşıladığımızı görmek de bizi ayrıca mutlu ediyor. Öğrencilerime teşekkür ediyorum” dedi.

#Niğde
#Mehmet ve Emet Aydoğan İlkokulu
#Halil İbrahim Candan
#Ramazan
#zimem defteri
2 yıl önce