|

Rizespor - Konyaspor maçı canlı

Çaykur Rizespor - Atiker Konyaspor maçının canlı skor ve canlı anlatımını haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz. Süper Lig'in 9.haftasında Pazar günü maçları ilk Rizespor ile Konya maçı mücadelesiyle başlıyor. Maç beIN SPORTS kanalından canlı olarak izlenecek.

Yeni Şafak
13:24 - 21/10/2018 Pazar
Güncelleme: 13:37 - 21/10/2018 Pazar
Diğer
Çaykur Rizespor - Atiker Konyaspor
Çaykur Rizespor - Atiker Konyaspor

Çaykur Rizespor - Atiker Konyaspor maçının canlı skor ve canlı anlatımını haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Atiker Konyaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, eksiklerinin çok olduğunu ancak kadro kalitesine güvendiklerini söyledi.

Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige verilen milli maç arasını iyi değerlendirdiklerini belirtti.

RİZESPOR KONYASPOR CANLI SKOR

Çaykur Rizespor'un ilk 11'i: Gökhan, Robin Yalçın, Jach, Petrucci, Boldrin, Brabec, Süleyman Koç, Ali Çamdalı, Mehmet Uslu, Orhan, Vedat Muriqi


Atiker Konyaspor'un ilk 11'i: Serkan, Skubic, Diagne, Uğur, Opanasenko, Jevtovic, Jonsson, Ömer Ali, Milosevic, Fofana, Yatabare




Ligde yarın karşılaşacakları Atiker Konyaspor'un iyi bir takım olduğuna dikkati çeken Bakır, "Atiker Konyaspor ile zor bir maç oynayacağız. Eksiklerimiz çok ancak kadro kalitemize güveniyoruz. Teknik direktör Okan Buruk hocamızla son iki haftadır çıkışa geçtik. Hocamıza ve takımımıza güveniyoruz. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Bunun için maç sonuna kadar bütün enerjimizi ortaya koyacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Bakır, taraftarlardan, bu maçta da takımı yalnız bırakmamalarını isteyerek, "Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Onlarla birlikte kazanan taraf olmak istiyoruz." dedi.

Çaykur Didi Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak maçı hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

#Rizespor - Konyaspor maçı canlı​
#Rizespor - Konyaspor maçı
5 yıl önce
default-profile-img