|

Roma Barcelona maç özeti ve golleri! Asist Cengiz Ünder'den!

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş mücadelesinde Roma kendi evinde Barcelona'yı 3-0 yenerek mucizeyi gerçekleştirdi ve yarı finale çıktı. Roma'nın attığı son golde ise Cengiz Ünder asist yaptı. Bu sonucun ardından Barcelona turnuvaya veda eden takım oldu. İşte Roma Barcelona maç özeti.

Yeni Şafak
08:08 - 11/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:37 - 11/04/2018 Çarşamba
Diğer
Şampiyonlar Ligi'nde Roma Barcelona'yı yenerek yarı finale çıktı.
Şampiyonlar Ligi'nde Roma Barcelona'yı yenerek yarı finale çıktı.

Roma Barcelona maç özeti haberimizde. UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Roma sahasında Barcelona’yı 3-0 mağlup ederek yarı finale çıktı. Bizler de kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için Roma Barcelona özetini hazırladık.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Roma sahasında Barcelona ile karşılaştı. Mücadeleden 3-0 galip yarılan Roma turladı.

Roma ilk golünü 6. dakikada Edin Dzeko ile bulurken devre de bu skorla tamamlandı. 58. dakikada penaltıdan Daniele De Rossi’nin bulduğu gol ile farkı 2’ye çıkaran Roma, 82. dakikada ise Cengiz Ünder’in asistinde Kostas Manolas’ın ağları sarsması ile mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

İlk maçta sahasında Barcelona’ya 4-1 mağlup olan Roma, rövanşta Barcelona’yı 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Roma’da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder 73. dakikada Patrik Schick’in yerine oyuna dahil oldu.

Roma'dan maç sonu paylaşımı

'Cengiz Ünder'li Roma, tarih yazdı. İlk maçı deplasmanda 4-1 kaybeden İtalyan ekibi ikinci maçta mucizeyi gerçekleştirdi ve rakibini 3-0 mağlup ederek yarı finale yükselen taraf oldu.

Son golün asistini yapan Cengiz Ünderli Roma resmi Twitter hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu.



Cengiz Ünder'den maç sonu paylaşımı

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı büyük bir sürprizle sona erdi. UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Roma, ilk maçta 4-1 yenildiği Barcelona'yı 3-0 yenerek yarı finale çıktı.

Milli yıldızımız Cengiz Ünder oyuna 70. dakikada dahil oldu ve 82. dakikada asist yaptı.

Maç sonrası Twitter hesabından paylaşımda bulunan Cengiz Ünder "Geri dönüşlerin hastasıyız." dedi. Paylaşımını İngilizce olarak da yapan Ünder "Türkçede ünlü bir söz vardır: 'Geri dönüşlerin hastasıyız" ifadelerini kullandı.


#Roma
#Barcelona
#Maç özeti
#Şampiyonlar Ligi
6 yıl önce