|

15 Temmuz gözümüzü açtı

24 Haziran seçimlerini Türkiye’nin geleceği olarak gören Sivaslılar, “Oy kullanırken 15 Temmuz’u unutmayın” mesajı verdi: “15 Temmuz’dan sonra bu hükümete herkesin desteği tam olmalı. 15 Temmuz bizim gözümüzü açtı.”

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/06/2018 الخميس
Güncelleme: 02:05 - 14/06/2018 الخميس
Yeni Şafak
Adem Tellioğlu
Adem Tellioğlu

Yeni Şafak ve tvnet seçim otobüsünün seçim turunda güzergahlarından biri Sivas oldu. Kurtuluş Savaşı’nda tarihi kongreye ev sahipliği yapan Sivas’ta seçmen, “24 Haziran seçimlerini Türkiye’nin geleceği” olarak değerlendirdi. İşte Sivaslılar’ın 24 Haziran’a dair görüşleri:

İLK KEZ ERDOĞAN’A OY VERECEĞİM

Adem Tellioğlu: “15 Temmuz’dan sonra bu hükümete herkesin desteği tam olmalı. Ben solcuyum, oyumu Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanacağım. Hayatımda Erdoğan’a hiç oy vermemiştim, ilk oyumu vereceğim. 15 Temmuz’dan sonra Türkiye kendine gelmek zorundaydı. Cumhur İttifakı’nı olumlu buluyorum. Geçen seçimlerde kaç parti bir araya geldi Erdoğan’ı yıkamadı. Bu sefer de yıkılmaz. Biz şimdiye kadar bir noktadan baktığımız için körmüşüz ama Türkiye nerelerden geldi bugüne. 15 Temmuz bizim gözümüzü açtı.”


BU ÜLKEMİZİN SEÇİMİ

Arzu Polat: “Erdoğan’dan başkasına ülkemizi emanet edecek lider göremiyorum. Bu şahıs seçimi değil ülkemizin seçimi.”

Yahya Köse: “Halk kararını verdi. İktidar yeniden seçilecek.”

Güldeste Bulut; “Muharrem İnce, CHP liderliğine bile seçilemedi. Türkiye’nin başına nasıl geçecek?”

Seyit Emre Çakır: “Bir genç büyüyen Türkiye olmasını istiyorum. Diğerlerin hiçbir vaatleri yok. Sadece yıkıp yakmayı biliyorlar.”

Ziynet Tecir: “Türkiye’nin geleceği bu seçimde. Bütün dış güçler bize cephe almış. Zamanında çeyizlerimi sattım Refah Partisi’ne bağışladım. Ama şimdi nasıl ayrılır da bir CHP ile ittifak yapar?”

Veyis Kalkan: “Cumhurbaşkanımız terörle ve FETÖ ile mücadele ediyor. Diğer adayların ağzından FETÖ ile mücadele kelimesi çıkmıyor.”


Tek projeleri Erdoğan’ı yıkmak

Bekir Türk, “Adayların projelerine bakıyorum hepsinin tek projesi Tayyip Erdoğan’ı yıkmak. Yıkım projeler ile bir yere varılmaz. Güzel proje ile gelsinler o zaman destekleriz” ifadeleriyle muhalefetin adaylarını eleştirdi. Mehmet Doğru ise “Muhalefete bakıyorum biri satıcı, biri yıkıcı. Karşılarında 16 yıldır kanıtlamış bir insan var” dedi.

#Sivas
#Seçim
٪d سنوات قبل