|

Abdüllatif Şener rezil oldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Konya birinci sıra milletvekili adayı olan Abdüllatif Şener, gittiği her yerde tepki ile karşılaşıyor. Konya'daki seçim çalışmalarına devam eden Şener, sokaklarda aradığı karşılığı bulamıyor. Şener'in katıldığı miting ve etkinliklerde çekilen fotoğraflar seçmenin Şener'e olan ilgisizliğini gün yüzüne çıkarıyor.

Yeni Şafak
21:33 - 3/06/2018 Pazar
Güncelleme: 21:48 - 3/06/2018 Pazar
Yeni Şafak
​Cumhuriyet Halk Partisi’nin Konya birinci sıra milletvekili adayı olan Abdullatif Şener, az sayıdaki insana böyle seslendi
​Cumhuriyet Halk Partisi’nin Konya birinci sıra milletvekili adayı olan Abdullatif Şener, az sayıdaki insana böyle seslendi

Sivaslı olmasına rağmen Konya’dan aday gösterilen Şener, seçim çalışmalarını yürüttüğü şehirde aradığını bulamadı.

Şener'in yürüttüğü seçim faaliyetleri ilk günlerde tepkilerle karşılanmıştı. Şener'in dünkü seçim çalışmalarından gelen görüntüler ise dikkat çekti.

"Hepiniz yargılanacaksınız" diyerek tehdit etmişti

Vatandaşlardan gelen tepkiler üzerine sesinin tonunu daha da yükselten Şener ileriye giderek vatandaşları aleni biçimde tehdit etmişti. Şener, kendisine tepki gösteren ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı savunan vatandaşlara “Erdoğan zalimin yanında, sizde hesap vereceksiniz” diyerek bağırmıştı.

Şener’in bu sözleri karşısında susmayan vatandaşlar “Siz hesap vereceksiniz, hep muhalefet kalmaya yok olmaya mahkûmsunuz. Allah Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin” diyerek karşılık vermişti.

Bu sözler üzerine cevap veremeyen Abdüllatif Şener, vatandaşların arasından kaçarak uzaklaşmıştı.

#Abdullatif Şener
#CHP
#Konya
6 yıl önce