|

CHP'nin adayına AK Parti'den ilk tepki

AK Partili Mustafa Şentop, CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz'ın adaylığını açıklamasına ilişkin soruları gülümseyerek yanıtladı. Yılmaz ayrıca, "Sosyal medyadaki takipçi sayılarına bakarak adaylık konusuna karar veren bazı isimler de var. Hayırlısı olsun" ifadesini kullandı.

Yeni Şafak
12:35 - 20/04/2018 Cuma
Güncelleme: 16:29 - 20/04/2018 Cuma
Diğer
TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı AK Partili Mustafa Şentop.
TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı AK Partili Mustafa Şentop.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olduğunu açıkladı.

Yılmaz'ın adaylığının açıklandığı sırada CNN Türk canlı yayınında konuşan TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı AK Partili Mustafa Şentop, haberi öğrenince gülümsedi.

Şentop, "Parti sözcüleri tarafından Genel Başkan'ın aday olabileceği söylenmişti. Şimdi Genel Başkan Yardımcılarından bir tanesi aday oldu. Parti içinde de muhtemelen başka isimler çıkabilir" dedi.

Şentop, kendisine sorulan "CHP'nin adayı Kılıçdaroğlu aday olacak mı olmayacak mı?" sorusuna "Önce genel başkan yardımcıları çıkacak herhalde aday olarak" dedikten sonra bir daha güldü.

Şentop ayrıca, sanal dünyanın insanları gerçek dünyadan ayırdığına işaret ederek, "Sosyal medyada takipçi sayısı 100 binin üzerinde olan isimler, takipçi sayılarına bakarak adaylık konusuna karar veren bazı isimler de var. Hayırlısı olsun" dedi.




#AK Parti
#CHP
#2018 Seçim
6 yıl önce