|

Ataşehir’de yaşam kolaylaşacak

Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Fatih Özer
09:16 - 1/04/2019 Pazartesi
Güncelleme: 03:47 - 26/03/2019 Salı
Yeni Şafak
İsmail Erdem
İsmail Erdem

İçerenköy Mahallesi’nde esnafı ziyaret eden ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Erdem, Ataşehirlilerle birebir temas kurarak, halkın sıkıntıları ile yakından ilgileniyor, çözüm önerileri sunuyor. 34 yıl ikamet ettiği İçerenköy Mahallesi’nde 3 saat boyunca sokak sokak, cadde cadde gezerek ziyaretlerde bulunan Erdem, "1 Nisan’dan sonra hızla hayata geçecek projelerimizle Ataşehirli komşularımıza yaşam kolaylığı sağlayacak, gelişen ilçemizde yaşamayı bir ayrıcalık haline getireceğiz" dedi.

TRAFİK RAHATLAYACAK

  • Erdem, Ataşehir sokaklarında taksi kullandı. Taksiye binen yolcuların Ataşehir ile ilgili sorularını cevaplayan Başkan Erdem, trafik ve ulaşım sorunlarına değindi. Erdem, bir yolcunun sorusunu şöyle cevapladı: “Ataşehir’in öncelikli olarak 2 metrosunun bitirilmesi lazım. İlave olarak da İETT hatlarının açılması ve ücretsiz ring araçlarının servise dâhil edilmesi lazım. Mahalleler arası kopukluk var. Bunun için de; Sancaktepe’de uyguladığımız ücretsiz ring araçlarının benzerini burada yapmamız lazım. İlave olarak dalçıklar, köprüler, viyadüklerin yapılması gereken yerler var. Onları da kısa zamanda gerçekleştireceğiz.”
#Sancaktepe
#AK Parti
#İsmail Erdem
5 yıl önce