|

Bahçeli: Hiçbir hain sağ kalmaz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İzmir'deki toplantısında yaptığı konuşmada, İçişleri Bakanı Soylu'nun 'Yeni bir darbe planları var' sözlerini değerlendirdi. Bahçeli, "Türkiye yeni bir işgal girişime maruz kalırsa bu defa hiç bir suçlu ve hain sağ kalmayacaktır. Vatanımıza göz koyanların gözünü oyarız" ifadesini kullandı.

Yeni Şafak
16:29 - 10/06/2018 Pazar
Güncelleme: 16:50 - 10/06/2018 Pazar
Yeni Şafak
MHP lideri Devlet Bahçeli.
MHP lideri Devlet Bahçeli.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İzmir'deki istişare toplantısında konuşuyor.

Bahçeli, Süleyman Soylu'nun 'Yeni bir darbe planları var' cümlesini değerlendirerek şunları söyledi:

"Türkiye yeni bir işgal girişime maruz kalırsa bu defa hiç bir suçlu ve hain sağ kalmayacaktır. Vatanımıza göz koyanların gözünü oyarız. Bağımsızlığımıza leke sürenleri değil denize dökmek alayını cehenneme kadar kovalarız.

"MHP devletin yanındadır"

Türk milleti, kahramanlığına kahramanlık ekleyecek günleri bekliyor. Teröristlerin kökü kuruyuncaya kadar terörle mücadele devam edecek. MHP de devletin yanındadır.

"Yunanistan dedelerini unutmasın"

Yunanistan bizim tanıtım filmimizden rahatsız olmuş. Kıbrıs, Türkiye'nin gösterildiği için. Ne yapacaktık? Buradan onlara bir kez daha sesleniyorum; Kıbrıs Türk'tür Türk kalacaktır. Buradan onları uyarıyorum, dedelerinin denizin dibinde can çekiştiği günleri unutmasınlar. Bunu bir kez daha yapacak irade bugün de Türkiye'de vardır.

#Bahçeli
#İzmir
#MHP
6 yıl önce