|

Başbakan Yıldırım: Bunların ufku yok

Başbakan Yıldırım, Uşak'ta düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Muhalefetin ufku olmadığını belirten Başbakan, "FETÖ'sü, Kandil'i içerideki sponsorları bir ağızdan AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun memleket önemli değil diyor" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
17:13 - 11/06/2018 Pazartesi
Güncelleme: 17:30 - 11/06/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Başbakan Binali Yıldırım.
Başbakan Binali Yıldırım.

Başbakan Yıldırım, Uşak'ta düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti.

Yıldırım'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Bunların ufku yok, bunlar sadece bir şeye kilitlenmişler, Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti gitsin de Türkiye ne olursa olsun. Bu bölge üzerinde plan yapanlar, emperyal güçler de aynı şeyi söylüyor. 'Tayyip Erdoğan gitsin' diyor. Bunlar da aynı şarkıyı söylüyor. Bu sizin aklınıza birşey getiriyor mu? Demek ki söz birliği yapmışlar. FETÖ'sü, Kandil'i içerideki sponsorları bir ağızdan AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun memleket önemli değil diyor."

"Bunlarda yalan, dolan her şey var"

"Emeklilerimize her bayram öncesi bin lira vereceğiz dedik, hayırlı uğurlu olsun. Emeklilerimiz her şeyin daha iyisine, güzeline layık. Çünkü onlar bu ülke için çalıştılar çabaladılar, genç ömürlerinde ürettiler ama onu bile şimdi istismar ediyorlar. Ne diyorlar, 'yok bin lira verilmiyormuş, yok 750, 500 lira veriliyormuş.' Yalan, dolan, bunlarda her şey var."


#Binali Yıldırım
#Seçim
#Uşak
6 yıl önce