|

Beyannamede ‘2023’ vurgusu

"Cumhur İttifakı millet aklı" ve "Milli Bekanın Teminatı" sloganları ile 24 Haziran'a hazırlanan MHP'de, aday belirleme çalışmaları devam ediyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/05/2018 Cuma
Güncelleme: 01:22 - 18/05/2018 Cuma
Yeni Şafak
MHP, Ankara Arena Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı yapacak.
MHP, Ankara Arena Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı yapacak.

21 Mayıs'ta listelerin açıklanmasının ardından MHP, 26 Mayıs'ta Ankara Arena Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı yapacak. Bu toplantıda partinin hazırladığı beyanname de açıklanacak. Zamanın dar olması sebebi ile beyanname diğer seçim beyannamelerine göre dar kapsamlı tutulacak. Beyannamede Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile devletin yeniden yapılandığı anlatılacak. Bu sistemle siyasi tıkanıklığın giderildiği vurgulanacak.

ENGELLER AŞILACAK

15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişimi ile birlikte Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı beka sorununun gün yüzüne çıktığı hatırlatılacak. MHP olarak devletin yanında olduğu belirtilecek, bu kapsamda cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için AK Parti ile ittifak kurulduğu anlatılacak. Cumhur İttifakı ile birlikte, birlik ve beraberlikle Türkiye'nin önündeki engellerin aşılacağı aktarılacak.

Güvenlik, eğitim, sağlık, kadın ve gençlere yönelik projelerin de yer alacağı beyannamede 2023 vurgusu da yapılacak. Türkiye'nin tarihi ve kültürel birikimi, jeo-stratejik konumu, doğal ve beşeri kaynakları gibi sahip olduğu imkan ve kabiliyetleriyle 2023'te lider ülke konumuna geleceği anlatılacak.

#MHP
#Devlet Bahçeli
6 yıl önce