|

Bize demokrasi dersi vermeyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum dönüşü Yenikapı’da makam aracını durdurarak sahilde iftar hazırlığı yapan vatandaşları ziyaret etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/05/2018 Pazar
Güncelleme: 02:03 - 27/05/2018 Pazar
Yeni Şafak
İftarı bekleyenlere Erdoğan sürprizi.
İftarı bekleyenlere Erdoğan sürprizi.

Zeytinburnu Sahili’nde yoğun sevgi gösterisiyle karşılanan Erdoğan, kendisini davet eden bir ailenin yanına giderek, bir süre sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir kız çocuğunu kucağına alarak sevdi. Çocuklara oyuncak da dağıtan Erdoğan, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. İstanbul’da Emniyet Teşkilatı mensupları ile iftar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim güvenliğinin sağlanmasında en büyük görevin polislerimize düştüğünü söyledi. İftar sonrası konuşan Erdoğan, “Oradaki bütün oyların adeta namusu size aittir” dedi. Seçim sürecini dinamitlemek için şer odaklarının boş durmayacağını kaydeden Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

SANDIĞA GÖLGE DÜŞÜRMEDİK

Türkiye şeffaf, serbest, adil ve demokratik seçimler gerçekleştirme konusunda tüm dünyaya başarısını ispatlamış bir ülkedir. Kimse bize demokrasi dersi vermesin. Bu konuda Türkiye örnektir. Bugüne kadar sandığa asla gölge düşürmedik. Birilerinin düşürmesine de fırsat vermedik. 24 Haziran seçimlerinde de aynı demokratik olgunluğu göstereceğimize inanıyorum.

İNTİKAM DEĞİL ADALET

FETÖ ile mücadele ederken intikam duygusuyla değil, adaletin tecellisi için çaba gösterdik. Şayet yapılan hatalar olmuşsa, bunları da telafi etmeye çalıştık. Bilerek ve isteyerek hiç kimsenin mağduriyete uğramasına göz yummadığımızdan emin olmanızı istiyorum. Açık söylüyorum dünyada pek az ülke, devletin kılcal damarlarına kadar sızmış böyle melun bir yapıyla bizim kadar hakkaniyetli ve başarılı bir mücadele yürütebilir.

  • İftarı bekleyenlere Erdoğan sürprizi
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum dönüşü Yenikapı’da makam aracını durdurarak sahilde iftar hazırlığı yapan vatandaşları ziyaret etti. Zeytinburnu Sahili’nde yoğun sevgi gösterisiyle karşılanan Erdoğan, kendisini davet eden bir ailenin yanına giderek, bir süre sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir kız çocuğunu kucağına alarak sevdi. Çocuklara oyuncak da dağıtan Erdoğan, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Demokrasi
6 yıl önce