|

Cumhurbaşkanı sahaya iniyor

Aday tanıtımı ve seçim beyannamesini açıklayan AK Parti çalışmalarını hızlandırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün miting maratonuna Erzurum’dan başlayacak. AK Parti teşkilatları da Erdoğan’ın talimatı doğrultusunda sahada çalışmalarını hızlandırdı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/05/2018 Cumartesi
Güncelleme: 02:54 - 26/05/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
AK Parti çalışmalarını hızlandırdı.
AK Parti çalışmalarını hızlandırdı.

AK Parti’nin adaylarının belirlenmesi ve beyannamesinin açıklanması sonrasında AK kadrolar sahada seçim temposunu arttırdı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatı doğrultusunda milletvekili adaylarının yanısıra, belediye başkanları, kadın kolları, gençlik kolları, ana kademe ev ev, kapı kapı dolaşarak "Vakit Türkiye Vakti" ve “Yaparsa Yine AK Parti Yapar” vurgusunu somut projelerle anlatmaya başladı.

İLK MİTİNG ERZURUM'DA

Teşkilatların yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan da sahaya iniyor. Erdoğan, 30'un üzerinde ili ziyaret edip miting alanlarında ve iftar programlarında milletle kucaklaşacak. Erdoğan’ın seçim kampanyası çerçevesinde ilk mitingini bugün Erzurum’da yapacak. Erdoğan, 27 Mayıs pazar günü Aydın ve Balıkesir mitingleri ile milletle kucaklaşmaya devam edecek.

İFTARDA BULUŞACAK

Cumhurbaşkanı seçim kampanyaları kapsamında Türkiye’nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine her bölgesinde millete seslenecek, “Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye” için destek isteyecek. Erdoğan’ın son mitingi ise İstanbul’da olacak. Erdoğan, İstanbul’un ilçelerinde milletle kucaklaşacak.

Miting alanlarının yanı sıra Cumhurbaşkanı iftar sofralarında da milletin farklı kesimleri ile buluşacak. Ramazan ayı boyunca Erdoğan’ın, öğretmenler, iş dünyası, işçilerle biraraya gelmesi planlanıyor. Yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Mehmetçik ve polislerle birlikte iftar açması da bekleniyor.

  • Reis bizi iftara götür
  • Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, annesi Tenzile ile babası Ahmet Erdoğan'ın mezarlarında dua etti, İBB'yi ziyaret etti.Erdoğan, dün Kısıklı'daki konutundan çıkarak Karacaahmed Mezarlığı'na geçti. Erdoğan, annesi Tenzile ve babası Ahmet Erdoğan'ın kabirlerini ziyaret ederek, dua okudu. Mezarlıkta 15 dakika kalan Erdoğan, daha sonra Süleymaniye Camii'ne geçti. Erdoğan, cuma namazını Süleymaniye Camii'nde kıldı. Erdoğan, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. İBB Başkanı Mevlüt Uysal ile biraraya gelen Erdoğan, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Erdoğan'ın belediye binasından çıkışı sırasında çevrede bulunan kalabalık, sevgi gösterisinde bulunarak, "Reis bizi iftara götür" şeklinde slogan attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir süre sohbet eden küçük bir kız çocuğunun heyecandan ağladığı görüldü. Daha sonra annesini de yanına çağıran küçük kızın Erdoğan'dan bir yardım talebinde bulunduğu öğrenildi. Daha sonra anne ve kızın mutluluktan birbirine sarıldığı görüldü. Vatandaşlar, Erdoğan'a İstanbul'a yapılacak millet bahçelerinden dolayı teşekkür etti. Erdoğan ise kendisine taleplerde bulunan vatandaşları tek tek dinleyerek, isteklerinin yapılması talimatını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra belediyeden ayrıldı.

#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Seçim
6 yıl önce