|

Davutoğlu: Türkiye'ye yeni ufuklar kazandırdık

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim programı kapsamında Bergama mitinginde halka seslendi.

Yeni Şafak
16:12 - 23/10/2015 Cuma
Güncelleme: 16:48 - 23/10/2015 Cuma
Yeni Şafak

Başbakan Davutoğlu, partisinin Bergama ve Buca mitinglerine katılmak için geldiği kentte, cuma namazını Adnan Menderes Havaalanı'nda kılarak karayoluyla Bergama ilçesine hareket etti. Konvoyu bir polis helikopteri de havadan izledi.



Davutoğlu, Aliağa ilçesi Hacıömerli mahallesinde iki ayrı noktada yolda bekleyen vatandaşları selamlamak üzere durdu. Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, vatandaşlarla tokalaşıp kısa süreli sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.



Bergama girişinde parti otobüsüne geçen Davutoğlu'na burada vatandaşlar tarafından vazo hediye edildi. Davutoğlu, parti otobüsünden yol kenarında bekleyen vatandaşları selamlayarak mitingin yapılacağı alana geçti.



Davutoğlu'nun konvoyuna, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan yardımcıları Nükhet Hotar ve Selçuk Özdağ ile AK Parti milletvekilleri ve milletvekili adayları da eşlik etti.



Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:



2002'de bambaşka bir Türkiye gitti. Küçülmenin yerini büyüme aldı. Vesayet bitti, demokrasi geldi. Türkiye'yi uçurumun kenarından alıp yeni ufuklar kazandırdık. Ülkemizi geleceğe taşıyabilmek için her türlü planlamayı yaptık. Bizim sözümüz senettir, söz verince mutlaka tutarız.



7 Haziran'dan sonra CHP 'blok siyaseti' dedi. Bir araya gelebildiler mi? Bunlar hayır işlerinde bir araya gelemezler, sadece menfaat için bir araya gelirler. Bunlar sorumluluk almaktan korkarlar. Sayın Bahçeli de her şeye 'hayır' dedi. Bizim siyasetimizin amacı insana ve millete hizmettir.



Bizi yağmur altında bekleyen ve sonra dinleyen Bergamalıları hiç unutmayacağım.


#Başbakan Ahmet Davutoğlu
#1 Kasım
#Bergama
#İzmir
#Denizcilik ve Haberleşme Bakanı
#İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım
#AK Parti
#Nükhet Hotar
#Selçuk Özdağ
9 yıl önce