|

Ederleri 1 dolar

MHP'lilerin 'Evet'e desteğini sorgulayan yorumlara Devlet Bahçeli sert tepki gösterdi: "Pensilvanyalı hainle kimin hatıra fotoğrafı varsa MHP'ye en çok onlar saldırıyor. Bu kokuşmuşların gözleri halen Pensilvanya'da, ederleri de bir dolardır."

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/04/2017 Çarşamba
Güncelleme: 22:28 - 18/04/2017 Salı
Yeni Şafak
MHP lideri Bahçeli
MHP lideri Bahçeli
16 Nisan’da ülkücülerin tercihine ilişkin başlatılan kirli kampanyaya MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısındaki konuşmasında sert tepki gösterdi. MHP tabanının genellikle ‘Evet’i tercih etmediğine dair iddiaları dillendiren bazı yazarlara da tepki gösteren Bahçeli, “Bunlar adeta sandık sandık hangi partiden oy geldiğini anlatmaya soyunmuşlardır. Öyle ipten, kazıktan boşanmışlar ki, 48 milyon 904 bin 182 geçerli oyun tek tek dökümünü yapacaklardı. Bu kesim, henüz sandık sonuçları tam belli olmadan MHP’yi suçlama yarışına girdi. MHP’ye gönül verenlerin yüzde 80’inin oy vermediğini ahlaksızca uydurdular. Zillet ve rezaletle anılacak bu şahsiyetsizler ‘Evet’ tercihinde bulunan vatandaşlarımızın hangi partiden, hangi görüşten olduğunu nereden ve nasıl çıkardılar?” diye sorarak şunları söyledi:

KAFASI SANIRSINIZ BİDON

“Milliyet gazetesinde köşesi bulunan bir ezik ve çürük şöyle yazmış: ‘Referandumun kaybedeni MHP. Erzurum hariç, MHP’nin güçlü olduğu bütün illerde ‘Hayır’ oyu çıktı.’ Bizde taban yoktur, dava arkadaşlarımız vardır diyoruz, kafa var almıyor, sanırsınız bidon. Bir başkası çıkmış, ‘bundan sonra bölünmüş bir MHP olacak’ diye yazıyor. Bu ve benzeri gazetecilerin ya zekaları kurumuş ya zihinleri bulanmış ya da iradeleri körleşmiştir. Milli irade ‘Evet’ deyince rüzgarla sallanan kavağa dönen, ardından da kadavraya dönüşen MHP hasımları nereye varmak istiyor? MHP’li kardeşlerimin nasıl tercihte bulunduğu konusunda bu zatların elinde bizim bilmediğimiz sihirli bir ölçü aleti mi vardır?”

DİLLERDEKİ ÇARPIK HİKAYE

“Açık çağrımdır, Yüksek Seçim Kurulu acilen bir çalışma yapmalıdır. Eğer imkan varsa, evet ya da hayır tercihlerinin hangi partilere ait olduğunu ölçen bir mekanizma bulunuyorsa, kurulan tüm sadıklarda tercihi evet olan MHP’li seçmenlerin sayısı ortaya çıkarılmalıdır. ‘1 Kasım seçimine göre AK Parti-MHP toplamda yüzde 10,5 oy kaybetmiş.’ Dillerdeki bayağı ve çarpık hikaye budur. Ve bu bahaneyle MHP’ye hücum edilmektedir. FETÖ’yü hesaba katan yoktur. Halen aktif halde bulunan kripto damarı gören yoktur. Türkiye’nin diriliş ve toparlanışına katlanamayanları hesap eden hiç yoktur.”

HALEN GÖZLERİ ORADA

“Pensilvanyalı hainle kimin hatıra fotoğrafı varsa, kimler bir zamanlar diz dize, yanak yanağa ise şimdilerde MHP’ye en çok saldıran alçaklar onlardır. Bunların cinsiyeti erkek veya kadın olabilir. Görünüşleri, bugünlerdeki maskeleri de kimseyi aldatmamalıdır. Hâlâ lehine çalıştıkları yer bellidir. Aidiyetleri belirgindir. Bu kokuşmuşların gözleri halen Pensilvanya’da, ederleri de bir dolardır. Bunlar ‘Evet’ kararının sandıktan çıkmasından dolayı çılgına dönmüşlerdir. Bunlar hükümet etme sisteminin meşru yollardan değiştirilmesinden dolayı kudurmuşlar, kuyruklarını kıstırmışlar, kalan son nefesleriyle de MHP’yi taşa tutmuşlardır. Ne var ki attıkları taşlar ters tepecek, kafalarına inecektir. Kazdıkları kuyuya yine kendileri düşecektir."

Biz ‘Evet’ dedik
“Aziz dava arkadaşlarımın büyük çoğunluğu ‘Türkiye için Evet’ demiştir” ifadesini kullanan Bahçeli, birtakım karanlık çevrelerin 16 Nisan’ı hazmedemediğine vurgu yaptı. “CHP’nin zorlaması, 16 Nisan’ı sabote etmeye çabalaması müflis ve yenik bir anlayışın tezahürüdür. Sandıkta sonuç alamayanlar, şanslarını masa başında denemektedir. Demokrasiden umudunu kesenler, sokağa oynamaktadır” diyen Bahçeli, ‘kaybedenler kulübü’ndekileri şöyle sıraladı: “FETÖ yerlebir olmuştur. ‘Evet çıkarsa bittik’ diye feveran eden PKK hapı yutmuş, sonu görünmüştür. PYD-YPG kaybetmiş, HDP dağılmış, DHKP-C darbeyi yemiştir. CHP ise yine baltayı taşa vurmuştur.”

DUVARA TOSLADILAR

“Müzmin muhalifler, MHP’nin çevresinde dolaşıp itibarsızlaştırmak için hazırlık yapan, fırsat kollayan, hava koklayan siyasi miskinler, fikri mefluç hale gelen aymazlar birdenbire buharlaşmışlar, eriyip gitmişlerdir. Bunlar uzunca bir süre vızır vızır dolaştılar, her ipte cambazlığa özendiler, çalı dibi yokladılar, ne var ki yoklama kaçağı olduklarını gizleyemediler, 16 Nisan’da da yok olmaktan kurtulamadılar. Bir ara bıyık altından gülenler, şeytanla bile aynı kareye girecek kadar gözlerini hırs bürüyenler 16 Nisan’da silinip gittiler. Hele hele Türk düşmanlığında kuyruğa giren haçlı artıkları var ya onlar hepten, tümden duvara tosladılar, kesinlikle bozguna uğradılar. 16 Nisan, 80 milyon Türk vatandaşının demokrasi zaferidir. 16 Nisan milli bir uyanıştır.”
#MHP
#Devlet Bahçeli
#Referandum
#16 Nisan
7 yıl önce