|

Final Ankara’da

Bayramdan önce 5 büyükşehirde bölge istişare toplantıları düzenleyen MHP lideri Bahçeli, seçim çalışmalarının ikinci turuna Samsun mitingiyle başlayacak. Ardından Adana’ya gidecek olan Bahçeli, finali ‘Büyük Türkiye’ mitingi ile başkent Ankara’da yapacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/06/2018 Salı
Güncelleme: 03:06 - 19/06/2018 Salı
Yeni Şafak
​MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
​MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim çalışmalarında ikinci turuna başlıyor. Bahçeli ilk mitingini Kurtuluş Savaşı'nın başladığı il olan Samsun'da yapacak. Ramazan Bayramı’ndan önce 5 büyükşehirde ‘24 Haziran Yeni Bir Doğuş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Neden, Nasıl?’ temalı bölge istişare toplantıları düzenleyen Bahçeli, açık hava toplantılarına başlıyor. Kapalı salon toplantılarında 30 ilin merkez ve ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelen Bahçeli, yürütülen seçim çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

TEMALI MİTİNG

MHP lideri, bölge istişare toplantılarının ardından 3 büyük mitingle halka seslenecek. Bahçeli, ilk mitingini Kurtuluş Savaşı’nın başladığı Samsun’da “Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türkün Bayrağına” temasıyla bugün gerçekleştirecek. 21 Haziran'da Adana'da “Büyük Çukurova” temalı mitinginin ardından Bahçeli, finali 23 Haziran’da “Büyük Türkiye” mitingi ile başkent Ankara’da yapacak.

SANDIĞA GİDİN

Cumhur İttifakı konusunda önemli mesajlar verecek olan Bahçeli, TBMM’de ittifakın çoğunluğu sağlamasının önemini vurgulayacak. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a oy verilmesini isteyecek olan Bahçeli, seçmenlere ‘sandığa gidin’ mesajı da verecek. Bahçeli, mitinglerin yanı sıra seçim programına televizyon yayınlarını da ekleyecek.

#MHP
#Devlet Bahçeli
6 yıl önce