|

HDP 1 Kasım'da aynı çalışmaları sürdürecek

HDP Eş Genel Başkanı Yüksekdağ, 7 Haziran'daki seçim öncesinde partilerinin kadın üyelerinin ev ev dolaştığını, 1 Kasım seçimlerinde de aynı çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.

Yeni Şafak
14:54 - 9/10/2015 Cuma
Güncelleme: 14:58 - 9/10/2015 Cuma
AA

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, partisinin İstanbul Kadın Seçim Koordinasyonu tarafından düzenlenen Kadın Forumu'na katıldı.



Kadınların özgürlük mücadelesini toplumun her alanında geliştirdiklerini öne süren Yüksekdağ, 1 Kasım seçimlerinde bir kere daha, kadının mücadele inadını hep birlikte resmedeceklerine inandıklarını ifade etti.



Figen Yüksekdağ, 7 Haziran seçimi öncesinde partisinin kadın üyelerinin ev ev dolaştıklarını ve 1 Kasım seçimlerinde de aynı çalışmaları sürdüreceklerini dile getirdi.



HDP'nin İstanbul'da kadın seçmenlere yönelik seçim çalışmalarına değinen Yüksekdağ, "Biz, 7 Haziran arifesinde her eve ve sokağa kadınların inadı, cesareti sayesinde girdik. Çalışmalarımızın en dinamik bölümünü kadınlar oluşturuyordu. İnanıyorum ki bugün de bütün toplumun baskıyla ve korkuyla teslim alınmaya çalışıldığı şartlarda, kadınların cesareti sayesinde bu zor eşikten geçmeyi başaracağız" şeklinde konuştu.



Program, partili kadınların seçim çalışmaları hakkındaki sunumlarıyla sona erdi.

#HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ
#Taksim Hill Otel
#HDP
#İstanbul Kadın Seçim Koordinasyonu
9 yıl önce