|

"Herkes safları sıklaştırsın"

Şevki Yılmaz, Pazar günkü seçimde sonuç ne olursa olsun, Türkiye'yi kimsenin geçemeyeceğini söyledi. Yılmaz, "Herkes safları sıklaştırsın. Boşuna başka yerde nöbet tutmayın” ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
09:05 - 27/10/2015 Salı
Güncelleme: 09:11 - 27/10/2015 Salı
IHA

20. Dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, Mersin'in Erdemli ilçesinde Eğitim Bir-Sen Erdemli Temsilciliği tarafından düzenlenen “Türkiye nereye gidiyor” konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.



Konferans boyunca ilgiyle dinlenen Yılmaz, konuşmasında genel seçime de değinerek, “Pazar günkü sonuç ne olursa olsun, hem vallahi, hem billahi, hem tallahi, Türkiye'yi kimse yenemez ve Türkiye'yi kimse geçemez. Niçin? İnsan bu kadar rahat yemin eder mi? Konuşmamın sonundaki müjdeyi bekle. İstanbul'un fethinin müjdelenmesinin ikinci sebebinde Allah Resulü hem kalbinde, hem duasında korunmuştur Türkiye. Onun için kimse yenemez. Herkes safları sıklaştırsın. Boşuna başka yerde nöbet tutmayın” dedi.



Türkiye kadar üzerinde uğraşılan dünyada başka bir ülkenin bulunmadığını söyleyen Yılmaz, “Türkiye ile dünya uğraşıyor. Avrupa'da niçin terör yok? Niçin Amerika'da terör yok. Niçin oralarda ihtilal yok, niçin? Tek bir cevabı var, o ülkelerde başka ülke adına, kendi ülkesine ihanet eden partiler yok, örgütler yok, cemaatler yok. Var mı söyleyin” diye konuştu.



“HASTAYA KIZILMAZ, MİKROBA KIZILIR”


Türkiye'yi kimsenin yenemeyeceğini ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:



“Almanya'da Türkiye lehine bir parti söyleyin. Amerika'da Amerika aleyhine, Almanya lehine bir parti söyleyin, yok. Sadece bu ülkede. Gezi Parkı'na gidenler, ah zavallı aldatılmış gençler, ne istemiyorsunuz? Boğaz köprüsü istemiyoruz, İstanbul kanalı, otobanlar, hızlı trenler. Senin istemediğini Haçlılar istemiyor, sen niçin istemiyorsun. Haberi yok gencin dış güçler tarafından kullanıldığının. Onun için uyaracağız. Hastaya kızılmaz, mikroba kızılır. Biz mikrobu tedavi etmekle görevliyiz. Türkiye'yi kimse yenemez, yenseydi 80 yıldır yenerdi. Türkiye kadar, kendisiyle uğraşılan bir ülke gösterin.”

#Şevki Yılmaz
#1 Kasım
#seçim
8 yıl önce