|

Kastamonu Seçim 2019 - Kastamonu Belediye Başkanlığı Yerel Seçim Sonuçları

Kastamonu 31 Mart 2019 yerel seçim sonuçları ne durumda? 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kastamonu ilinde hangi adayların kaç oy aldığı sayfamızda. Kastamonu Yerel Seçim sonuçları en hızlı şekilde Yeni Şafak Kastamonu Yerel seçim sonuçları sayfasında.

Yeni Şafak
11:01 - 1/04/2019 понедельник
Yeni Şafak
Kastamonu seçim sonuçları.
Kastamonu seçim sonuçları.

Kastamonu Seçim 2019 Belediye Başkanlığı oy sonuçları. Kastamonu ve ilçelerinde hangi adaylar ne kadar oy aldı? Adayların yarıştığı yerel seçimlerde Kastamonu seçmeni hangi adaya ne kadar oy verdi? Sandıkların açılıp sonuçların gelmesiyle birlikte Kastamonu ilinde seçmenlerin ve tüm kesimin merak ettiği, hangi adayın ne kadar oy aldığıydı. Kastamonu ilinde kıyasıya geçen seçim sonuçlarının detaylarına Kastamonu 2019 Yerel Seçim sonuçları sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

KASTAMONU

Kastamonu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuzey kesiminde, Karadeniz Bölgesi'nde yer alan ildir. İlin komşularını (kuzeyden saat yönünde ilerlendiğinde) Sinop, Çorum, Çankırı, Karabük ve Bartın illeri oluşturmakta olup, ilin ayrıca kuzeyde Karadeniz'e kıyısı bulunmaktadır. İlin merkezi aynı isimli Kastamonu şehridir.

Kastamonu'nun 2018 yılı itibariyle nüfusu 383.373'tür.

#Kastamonu yerel seçim sonuçları
#Kastamonu belediye başkanlığı seçim 2019
#Yerel seçim sonuçları Kastamonu
#Kastamonu seçim sonuçları
#Belediye başkanlığı seçim sonuçları
#Seçim sonuçları
5 лет назад