|

Kılıçdaroğlu Avrupa turuna başlıyor

CHP Parti Örgütü, Örgüt Yönetimleri ve Yurt Dışı Örgütlenmelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 23-27 Eylül tarihleri arasında gerçekleştireceği Avrupa turunun detaylarını açıkladı.

Yeni Şafak
12:07 - 22/09/2015 Salı
Güncelleme: 09:09 - 22/09/2015 Salı
IHA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl, yaptığı açıklamada, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Kasım Genel Seçimleri kampanyası kapsamında Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarıyla buluşacak. Kurban Bayramı'nı da vatandaşlarımızla birlikte kutlayacak olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun 23 Eylül'de İsviçre'nin Bern kentinden başlayacak Avrupa turu, 27 Eylül'de Avusturya'nın başkenti Viyana'daki programla sona erecek" dedi.



CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na gezisi boyunca kendisinin ve Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer'in eşlik edeceğini söyleyen Bingöl, İsviçre'nin ardından Fransa, Belçika, Hollanda, Almanya ve Avusturya'ya geçecek olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun sırasıyla Bern, Strasbourg, Brüksel, Amsterdam, Köln, Mannheim, Stuttgart, Münih ve Viyana'da vatandaşlarla bir araya geleceğini kaydetti.



Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun ziyaretleri kapsamında gündemdeki başlıklarının mülteciler sorunu ve Türkiye-AB ilişkileri olacağını ifade etti.

#CHP Parti Örgütü
#Örgüt Yönetimleri ve Yurt Dışı Örgütlenmeleri
#Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl
#CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu
#Avrupa
#1 Kasım
9 yıl önce