|

Muhalefet tarihi bir hata içinde

MHP lideri Devlet Bahçeli NTV canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ekonomik karamsarlık yaratmaya çalışan muhalefetin tarihi bir hata içinde olduğunu vurgulayan Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nun sürekli tahrik peşinde olduğunu söyledi.

Nur Banu Aras
04:00 - 20/03/2019 Çarşamba
Güncelleme: 02:03 - 20/03/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
​​MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
​​MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Bahçeli’nin değerlendirmelerinden satır başları şöyle: Bugün muhalefet tarihi bir hata yapmaktadır. Ekonomik karamsarlık yaratmaya çalışıyorlar. Kılıçdaroğlu sürekli bazı konuları tahrik ediyor. Bir uçağın kalkış-iniş maliyetini düşünen yok. Domates ve patlıcan fiyatıyla meşgul oluyorlar da Diyarbakır’dan kalkan uçağın Kandil’e uçuşu, bombalama vs. Bunların maliyetini hiç düşünen yok.

İKİ PARTİ KANKA OLDU

(Cumhur İttifakı) Seçimlerde beklenen netice olmazsa kimse endişe etmesin. İki parti artık kanka olmuştur. (Yeni Zelanda’daki terör katliamı) Bir manyağı görevlendirmiş olabilirler, bunu bulmak lazım. (Mansur Yavaş hakkındaki iddialar) CHP adayını eski MHP’li olarak tanımlamam. Kanaatim bu şahıs adaylıktan çekilmelidir. Türkiye’nin başkentini bu kadar sıkıntıya sokmamak lazım. (İdam cezası) Hiçbir zaman idamın kalkmasından yana olmadık. Bir adım atılırsa biz destek veririz. (HDP Eşbaşkanı Temelli’nin sözleri) Sandıkta ittifak sözü bir kandırmadır.

#Devlet Bahçeli
#MHP
#Kemal Kılıçdaroğlu
5 yıl önce