|

Sınavdan meydana

AK Parti'nin Gaziantep 12. sıra milletvekili adayı 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Hatice Merve Tatar, bir yandan final sınavlarına girerken bir yandan da seçim meydanlarında ter döküyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/05/2018 Cuma
Güncelleme: 03:21 - 25/05/2018 Cuma
Yeni Şafak
Hatice Merve Tatar, bir yandan final sınavlarına girerken bir yandan da seçim meydanlarında ter döküyor.
Hatice Merve Tatar, bir yandan final sınavlarına girerken bir yandan da seçim meydanlarında ter döküyor.

Tatar, genç yaşında aldığı sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyor. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü 2. sınıf öğrencisi olan Tatar, şimdilerde ise 2 heyecanı bir arada yaşıyor. Bir yandan final haftasında sınavlarını vermek için mücadele eden Tatar, sınav sonrasında da hummalı şekilde seçim kampanyasını yürütüyor. Aday gösterilmesinin çevresindekileri hem çok şaşırttığını hem de "AK Parti sözünde durup gençlere fırsat veriyor" söylemini dile getirmelerini sağladığını anlatan Tatar, "'Üniversite öğrencisisin, siyasete nasıl zaman ayıracaksın' deniyor. Rabbim nasip ederse hepsine yetişebileceğimize inanıyorum. Umudu olan insanlarız ve yetişiriz" dedi.


Şampiyonaya hazırlanıyor

MHP Adıyaman milletvekili adayı 18 yaşındaki Alican Doğan, sabahtan öğlene kadar esnafı ziyaret edip seçime hazırlanırken öğleden sonra havuzda Türkiye şampiyonası için antrenman yapıyor. Esnafın gönlünde taht kuran Doğan, "Bu zamana kadar 42 madalyam var. Öğlene kadar seçim arifesi ile esnaf ziyaret ederken, öğleden sonra da yazın yapılacak olan Türkiye şampiyonasına hazırlanıyorum" dedi.

#Seçim
#Gaziantep
6 yıl önce