|

Sincik Erdoğan'ı bekliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 59 milyon 354 binin seçmenin oy verdiği seçimlerde 26 milyon 328 bin 42 oy aldı ve yüzde 52,6'yla yeni sistemin ilk cumhurbaşkanı oldu. Yüzde 96,1 oy oranıyla rekor kıran Şanlıurfa'nın Harran ilçesinin ardından en yüksek oy çıkan Adıyaman'ın Sincik ilçesindeki vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekliyor.

Yeni Şafak
10:57 - 26/06/2018 Salı
Güncelleme: 11:07 - 26/06/2018 Salı
Yeni Şafak
Sincik'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüzde 94,5 oy çıktı.
Sincik'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüzde 94,5 oy çıktı.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'a yüzde 94,5 destek veren Sincikliler Erdoğan'ın başarısını sevinçle karşıladı ve kendisini ilçeye davet etti.

Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, Sincik ilçesinin oyunu istikrar, güven ve dünyadaki bütün mazlumlardan yana kullandığını söyledi.

  • Korkut, daha önce de olduğu gibi seçimlerde AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek verdiklerini belirterek, "Cumhurbaşkanı seçiminde ilçemizde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 94,5 oy çıktı. Bu durum bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu durum ilçenin dünya barışına sağladığı katkıdır. İlçe halkımız, ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlamıştır. AK Parti’ye oy vermede ise Sincik ilçesi yüzde 88’lik bir oy oranı elde etti. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Erdoğan'ın, sonuçların ardından kendilerini telefonla arayarak Sincik halkına teşekkür ettiğini aktaran Korkut, "Cumhurbaşkanımıza bu ince, duyarlı davranışından dolayı şükranlarımızı arz ediyoruz" dedi.

Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde de Erdoğan'a destek sevinci yaşanıyor. Seçimde Erdoğan'a yüzde 94,3 oranında oy verildi.

#Sincik
#Erdoğan
#Harran
#Adıyaman
6 yıl önce