|

SP’de istifalar bitmek bilmiyor

Saadet Partisi teşkilatlarında, Millet İttifakı’na yönelik tepki ve istifalar dinmiyor. Çorum’un Uğurludağ İlçe Başkanı ve parti üyesi 60 kişi, “Millet bu ittifaklarda yer alan partilere verilen her oyun PKK, FETÖ’ye yarayacağının bilincinde” diyerek AK Parti’ye katıldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/06/2018 Cuma
Güncelleme: 03:27 - 22/06/2018 Cuma
Yeni Şafak
Bir ilçe teşkilatı AK Parti’ye katıldı
Bir ilçe teşkilatı AK Parti’ye katıldı

Çorum’da Saadet Partisi Uğurludağ İlçe Başkanı Rıfat İpek, yönetim kurulu üyeleri ve parti üyesi 60 kişi, partilerinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı.

10 YILDIR İLÇE BAŞKANIYDI

Parti binasında düzenlenen programda AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ile AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Saadet Partisi’nden AK Parti’ye geçen İpek ve diğer partililere rozet taktı. İpek, burada yaptığı konuşmada, 10 yılı aşkın süredir Saadet Partisi İlçe Başkanlığı yaptığını belirterek, “Bu seçimler öncesinde Saadet Partisi Genel Başkanının ittifak kurduğu partiler ve kendisi, açık bir şekilde HDP ve Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın özgürlüğünü istemektedir. PKK yandaşı Selahattin Demirtaş’a destek vermeyeceksiniz. Millet bu ittifaklarda yer alan partilere verilen her oyun PKK, FETÖ ve DEAŞ’a yarayacağının bilincindedir. Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmayacağız” ifadesini kullandı.

DESTEĞİMİZ MİLLİ DURUŞ

Bu düşüncelerle 10 yılı aşkın süredir yürüttüğü Saadet Partisi Uğurludağ İlçe Başkanlığından istifa ettiğini belirten İpek, “Benimle birlikte yönetimim ve 60 kişilik Saadet Partisi üyesi istifa etmektedir. Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde milli duruş sergileyen Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’yi destekleyeceğimiz kamuoyuyla paylaşıyorum” dedi.

BAKAN IŞIK ROZET TAKTI

Kocaeli’de Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, İyi Parti’den istifa ederek AK Parti’ye katılan 80 gence rozetlerini taktı. Aydın’ın Çine ilçesinde de AK Parti’ye katılan 400 kişiye rozetleri takıldı.

#İstifa
#Saadet Partisi
6 yıl önce