|

Türk bayrağı oraya dikilsin

MHP lideri Bahçeli, terör örgütüne yönelik yapılacak operasyona “Türk bayrağı nasıl Afrin’e dikildiyse aynısı Kandil’de yapılmalıdır” sözleriyle destek verdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/06/2018 Cuma
Güncelleme: 02:48 - 8/06/2018 Cuma
Yeni Şafak
MHP lideri Devlet Bahçeli
MHP lideri Devlet Bahçeli

MHP lideri Devlet Bahçeli, Kayseri'de partisinin bölge istişare toplantısında partililerle bir araya geldi. Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Elbette bir olmalıydık. Türk milleti ortak paydasında buluşmalıydık. Mevzu bahis vatandır. Varsın başkaları ihanet ittifakıyla avunsun. FETÖ ittifakından medet umsun. Varsın başkaları zillet ittifakına umut bağlasın. Biz cumhur diyeceğiz, cumhuriyet diyeceğiz, biz Türkiye’nin ittifak ve iradesiyle hepsini şaşkına, alayını sudan çıkmış balığa çevireceğiz. FETÖ'cüleri himaye eden Yunanistan, Türkiye’nin sinir uçlarıyla oynamaktadır. Son gelişmeler FETÖ ile Yunanistan'ı işgal planı denkleminde hem eşitlemiş hem de sabitlemiştir. Ege adalarını istilaya yeltenen Yunanistan, Türk milletinin sabrını daha fazla zorlamamalıdır.

ERDOĞAN'IN SEÇİLMESİ ELZEM

Güney sınırlarımız boyunca hiçbir terörist faaliyete müsaade edilmemelidir. Bu konuda devlet ve hükümetle biriz, beraberiz. Teröristlerin barınak ve sığınakları yeryüzünden silinmelidir. Kandil ve çevresi tamamen yok edilmelidir. Türk bayrağı, nasıl Afrin'e dikildiyse aynısı da Kandil'de de yapılmalıdır. Başka yol ve çare yoktur. Teröristler bulundukları görüldükleri her yerde imha edilmelidir. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar seçimi elzemdir. Bunun yanında MHP'nin çok güçlü şekilde TBMM'de temsil edilmesi tarihi ve milli bir mükellefiyettir. Başaracağız, oyunları bozacağız, 24 Haziran'da yeniden doğacağız.

#Devlet Bahçeli
#MHP
6 yıl önce