|

Yönetimde tecrübe şart

Ankara Etlik’te seçmen, ülke yönetiminde tecrübenin şart olduğunu belirtti: Yönetimde tecrübe şart. Meral Akşener, bir siyasi tecrübesi olmadığından ülkeye katkı veremez.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/06/2018 Perşembe
Güncelleme: 03:00 - 21/06/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Basri Çelik
Basri Çelik

Yeni Şafak ve tvnet’in ekibinin bu seferki durağı Ankara’nın Etlik semti oldu. Seçime günler kala Etlik’teki seçmen, ülke yönetiminde tecrübenin önemine vurgu yaptı. İşte seçmenin görüşleri:

AKŞENER KATKI VEREMEZ

Basri Çelik: “Yönetimde tecrübe şart. Meral Akşener, bir siyasi tecrübesi olmadığından ülkeye katkı veremez. Diğer adaylar da aynı ölçüde, ülkeye bir şeyler kazandıracaklarını zannetmiyorum.”

Engin Demirbaş: “Cumhur İttifakı bu zamana kadar yapılması gerekiyordu. İşbirliğinde geç bile kaldılar.”


HDP İLE TEMAS UYGUN DEĞİL

Kaan Yüksel: “Millet İttifakı’nın HDP ile olan ittifakları hiç hoş bir durum değil. Millet İttifakı’nın seçim sürecinde HDP ile temas kurmaları ve Selahattin Demirtaş’ı ziyaret etmesini uygun bulmuyorum. Muharrem İnce’nin mitinglerinde HDP’nin bayraklarının bulunmasını da yanlış görüyorum.”


2023 HEDEFLERİ İÇİN ERDOĞAN

Sultan Evcil: “Şu an Türkiye ve Erdoğan üzerine oynanan oyunlar var. Vatandaş olarak bu oyunları görüp oyumuzu o yönde kullanmamız gerektiğini düşünüyorum. Ne zaman Türkiye olarak ilerlemeye kalksak birileri engellemeye çalışıyor. Bu planları da seçim günü boşa çıkacaktır.”

Osman Taştemur: “Türkiye, çift başlılıktan çok çekti. Koalisyonlar bize çok zaman kaybettirdi. 2023 hedeflerine hızla ilerlemek için Erdoğan ve AK Parti’yi desteklemek lazım.”


Boş vaatlere karnımız yok

AK Parti, MHP ve BBP arasında Cumhur İttifakı kurulmasını ‘çok iyi’ olarak değerlendiren Arif Öz, “Milletin bekası için birleştiler. Bu seçimlerde vekillerde yapılan değişiklikleri de beğeniyorum. Oyumuz sonuna kadar Erdoğan ve AK Parti’ye. Boş laflara ve vaatlere karnımız tok. Geçmişi çok iyi biliyoruz. Ülkenin geriye düşmemesi için AK Partiye devam diyoruz” diye konuştu.

#Ankara
#Seçim
6 yıl önce