|

“Başbakana mesajınız var mı?”

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı Üsküdar'ın 4 noktasında açtığı stantlarda vatandaşlara “Başbakana Mesajınız Var mı?” diye soruyor. Vatandaşların ilgi odağı olan stantlara gelerek defterlere Başbakana ulaştırılmak üzere mesajını yazanlara teşekkür belgesi de veriliyor.

Yeni Şafak
10:30 - 20/10/2015 Salı
Güncelleme: 07:38 - 20/10/2015 Salı
Yeni Şafak

Üsküdar İskele, Üsküdar Kuşkonmaz Camii önü, Üsküdar Çarşı ve Altunizade Metrobüs çıkışında açılan stantlarda bulunan “Başbakana Mesajınız Var mı?” defterleri çok özel bir proje olarak halka sunuldu. Başbakana söylemek istediklerini bu defterlere yazan vatandaşlar bu çalışmadan oldukça memnun kaldıklarını ifade ediyor. Projeyi hayata geçiren Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, “Halkımızın fikirleri, duyguları, düşünceleri bizim için önemlidir. Vatandaşlarımız bu özel defterlere yazarak başbakanımıza söylemek istediklerini, duygularını, düşüncelerini yazabiliyor. Bu defterler daha sonra tarafımızdan başbakanımıza iletilecek ve hem bizim tarafımızdan hem de başbakanımız tarafından değerlendirilecektir. Biz katılımcı demokrasiyi benimsemiş bir partiyiz. Vatandaşlarımızın söylemlerini, taleplerini, eleştirilerini dikkate alıyoruz. Bu çalışmamız İl Başkanlığımız tarafından da takdir edilmiş olup diğer ilçelerimizde de uygulamaya alınması kararlaştırılmıştır. Bu vesileyle de çalışmamıza katılan tüm vatandaşlarımıza ve ekibimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



Vatandaşların ilgi odağı olan stantlara gelerek defterlere Başbakana ulaştırılmak üzere mesajını yazanlara teşekkür belgesi de veriliyor. İstanbul Milletvekili Erol Kaya da çalışmalar dâhilinde uğradığı standımızda deftere mesajını yazdıktan sonra mesaj yazan vatandaşlarımıza sertifikalarını vererek onlarla sohbet etti. Mesajlarda telefon numaralarını belirten vatandaşlarımızdan birkaç tanesine de geri dönen Kaya, bu çalışmayı oldukça başarılı bulduğunu ifade etti.



61. hükümette Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak görev yapmış ve 1 Kasım 2015 seçimlerinde AK Parti İstanbul 2.Bölgeden milletvekili adayı olan Hayati Yazıcı da Üsküdar ziyaretinde stantlardan birine uğrayarak defterden seçtiği mesajlardan birkaç tanesini Başbakanımıza ve ekibine anında ulaştırdı. Hayati Yazıcı'nın da deftere mesaj yazması üzerine Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır'ın kendisine teşekkür belgesi vermesi çevredekilerin gülümsemesine sebep oldu.









#Üsküdar
#Üsküdar Kuşkonmaz Camii
#Üsküdar Çarşı
#Altunizade
#Metrobüs
#AK Parti
#Gümrük ve Ticaret Bakanı
#Hayati Yazıcı
#Halit Hızır
8 yıl önce