|

Şişli'de 19 Mayıs etkinlikleri-İstanbul haber

AK Parti Şişli İlçe Başkanlığının 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Cevahir Alışveriş Merkezi önünde düzenlediği etkinlikte pop müzik sanatçısı Burak Kut konser verdi.

Yeni Şafak
22:45 - 19/05/2017 Friday
Güncelleme: 22:49 - 19/05/2017 Friday
AA
Şişli'de 19 Mayıs etkinlikleri
Şişli'de 19 Mayıs etkinlikleri

AK Parti Şişli İlçe Başkanlığının 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği etkinlikte pop müzik sanatçısı Burak Kut konser verdi. Cevahir Alışveriş Merkezi önünde gerçekleştirilen konserde Kut, sevilen şarkılarını seslendirirken, katılımcılar da sanatçıya eşlik etti.

AK Parti Şişli İlçe Başkanı Fuat Günday, organize ettikleri etkinliğe ilişkin AA muhabirine açıklamalarda bulundu. Gençlerin bayramını kutlayan Günday, Atatürk'ün 98 yıl önce Samsun'a çıktığını hatırlattı.

Atatürk'ün Samsun'a çıkışının, Türkiye Cumhuriyeti tarihi açısından çok önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten Günday, "Son Padişah Sultan Vahdeddin, Gazi'yi çağırır, 'Paşa, şimdiye kadar devlete büyük hizmetlerin oldu ama esas büyük hizmetin bundan sonra olacak' diye Samsun'a gitmesi için görevlendiriyor. Mustafa Kemal, Samsun'a çıktıktan sonra, Amasya Tamimi, Erzurum ve Sivas Kongreleri ile Milli Mücadeleyi organize ediyor ve düşmanı yurttan temizliyor." diye konuştu.

Günday, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çok mutlu ve gururlu olduklarını ifade ederek, bu gururlarını tüm Türkiye, İstanbul ve Şişli ile paylaşmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Katılımın yüksekliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Günday, "Gençliğimiz kökü mazide olan ati olmalıdır. Geçmişini, şehitlerini unutmamalı, geleceğe öz güvenle bakmalıdır. Cumhuriyeti biz korduk ve onu kuruyacak olan biziz. Türkiye'yi muassır medeniyet seviyesine bu gençlik çıkartacak." ifadelerini kullandı.

Konserin sonunda Fuat Günday, Burak Kut'a günün anlam ve önemine dair bir plaket verdi.

#Ak Parti
#Burak Kut
#Fuat Günday
#Şişli
#İstanbul
#19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı
7 years ago