|

"Sizce Kılıçdaroğlu başarılı mı?"

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu başarılı mı, başarısız mı tartışmalarına ne diyorsunuz" sorusunu yanıtladı.

Yeni Şafak
19:14 - 10/11/2015 Salı
Güncelleme: 17:49 - 3/03/2017 Cuma
AA
...
...

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç ile CHP'den Ankara Milletvekili seçilen Aylin Nazlıaka mazbatalarını aldı.



Ankara Adliyesine akşam saatlerinde ayrı ayrı gelen Koç ve Nazlıaka'ya mazbatalarını, İl Seçim Kurulu Üyesi Hakim Ahmet Zeki Durmuş verdi.



Açıklamada bulunan Koç, millet iradesine saygılı olduklarını belirtti.



"CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu başarılı mı, başarısız mı tartışmalarına ne diyorsunuz" sorusu üzerine Koç, "Herkesin görüşü izafidir. Sonuçlar ortada, Türkiye'nin değerleri de ortada" ifadesini kullandı.



Partisinin 7 Haziran 1 Kasım arasında tüm toplumu kucaklayan, birlikte yaşama iradesini çok açık ve net gösteren, seçim sonuçlarına saygılı şekilde hükümet kurulması için pozitif tavır ortaya koyduğunu vurgulayan Koç, ülkedeki kargaşa ortamında hiç kimseyi kışkırtmadan, "Birlikte yaşayacağız. Bu değeri bilelim" politikası yürüttüğünü söyledi.



Koç, başarılı ve başarısızın yalnızca rakamlara bakılarak değerlendirilmeyeceğini savunarak, "Sonuçta bu bir süreçtir. Bu sürece saygılı olmak lazım. CHP demokratik bir partidir. Herkes iddiasını ortaya koyabilir. Bu süreç işliyor. Hep beraber görürüz" dedi.



#Kemal Kılıçdaroğlu
#haluk koç
#açıklama
8 yıl önce