|

Son dakika... Ankara Valiliğin’den rüzgar ve fırtına uyarısı geldi: Bu saatlere aman dikkat!

Meteoroloji Ankara hava durumu verilerinde göre, öğle saatlerden itibaren Ankara’da lodos fırtınasının etkili olması bekleniyor. Ankara Valiliği tarafından vatandaşlar da çatı uçması ve baca gazı zehirlenmesi gibi tehlikelere karşı uyarıldı. Şiddetli rüzgar nedeniyle hava ve kara ulaşımında aksamalar yaşanabileceği de belirtiliyor. Peki Ankara’da fırtına ne zaman başlayacak, etkisi ne kadar devam edecek? İşte Ankara Valiliğinden gelen uyarının detayları haberimizde...

08:21 - 2/10/2022 Pazar
Güncelleme: 15:02 - 17/10/2022 Pazartesi
Yeni Şafak
Ankara hava durumu tahminleri
Ankara hava durumu tahminleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumu raporunu yayımlayarak sağanak yağış uyarısında bulundu. Ankara Valiliği kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yaptı. Şiddetli fırtınanın öğleden sonra etkili olmasının beklendiği açıklandı. İşte Ankara hava durumu...

Ankara hava durumu nasıl?

Ankara Valiliği, bugün öğle saatlerinden itibaren başkent çevrelerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına beklenildiği uyarısında bulundu.

  • Valiliğin Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre öğle saatlerinden itibaren Ankara çevrelerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğinden; ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Ankara hava sıcaklığı kaç derece?

ANKARA °C, 31°C

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Karadeniz ile Kütahya, Kırıkkale ve Sivas çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

#Ankara hava durumu
#ankarada hava nasıl olacak
#meteoroloji
2 yıl önce