|

'12 Dev Adam'ın hedefi yarı final

Menajer Harun Erdenay, Avrupa Şampiyonası'nda güçlü rakiplerle mücadele edeceklerini belirterek, “Hedefimiz madalya almak” dedi.

00:00 - 19/07/2009 Pazar
Güncelleme: 03:46 - 19/07/2009 Pazar
Yeni Şafak
'12 Dev Adam'ın hedefi yarı final
'12 Dev Adam'ın hedefi yarı final

Basketbol A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, Polonya'da düzenlenecek 36. Avrupa Şampiyonası Finalleri'ndeki hedeflerinin yarı final oynamak olduğunu söyledi. A Milli takım, 7-20 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 36. Avrupa Şampiyonası Finalleri hazırlıklarına Antalya'da başladı. Atatürk Spor Salonu'nda yapılan antrenmandan önce gazetecilere açıklama yapan A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, Polonya'da, İspanya, Yunanistan, Litvanya ve Slovenya gibi çok güçlü takımlarla mücadele edeceklerini belirterek, 'Bizim esas hedefimiz yarı final oynayabilmek. Zaten ilk dörde kaldıktan sonra her şey olabilir orada. Çok güçlü rakiplerimiz var. Bu rakipler bizi çok zorlayacaklardır, ama biz madalya için gidiyoruz' dedi. Hidayet Türkoğlu'nun bugün kafileye katılacağını, Ersan İlyasova'nın ise ABD'de Milwaukee Bucks ile transfer görüşmelerinde olduğunu belirten Erdenay, 'Antalya'da moral kampı yapacağız. Zorlu geçecek kamp öncesi oyuncularımız rahatlasın istiyoruz. Sporcular Antalya'da denizin keyfini de çıkaracak. Esas çalışmalarımız buradan sonra başlayacak ve İtalya'da devam edecek' dedi. İngiltere ve Ankara'daki turnuvaların ardından Avrupa Şampiyonası'na gideceklerini hatırlatan Erdenay, Türk Milli Takımının gücünün Avrupa'da da bilindiğini söyledi.


Evren, kendine çok güveniyor

A Milli Basketbol Takımı'nın genç oyuncusu Evren Büker, iddialı konuştu. Evren, “Türkiye de favoriler arasında yer alıyor. Form grafiğimizi her geçen gün arttırarak başarılı sonuçlara imza atacağımıza inanıyorum. Ben de beni buraya seçenleri mahçup etmeyeceğim' dedi.



15 yıl önce