|

Beşiktaş'tan herkesi şaşırtacak sağ bek hamlesi: Johan Larsson

Transfer dönemindeki ilk hedefleri sağ bek ve forvet almak olacak olan Beşiktaş, kimsenin beklemediği bir ismi kadrosuna katabilir. İsviçreli Lang ve Brezilyalı Rafael ile ilgilenen siyah beyazlı yönetimin son olarak Brondby'de forma giyen Johan Larsson'u gündemine aldığı ve teknik ekibin onay vermesi halinde transferin gerçekleşeceği öğrenildi.

Yeni Şafak
18:25 - 23/06/2018 Cumartesi
Güncelleme: 19:43 - 23/06/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Johan Larsson.
Johan Larsson.

Gökhan Gönül'e alternatif hatta onun yerine oynayabilecek bir oyuncu bulmaya çalışan siyah beyazlılarda sağ beke sürpriz bir isim gündeme geldi.

Kamuoyunda Lang ve Rafael ile ilgili olarak bir çok haber yer alırken Beşiktaş yönetiminin Danimarka Ligi takımlarından Brondby'de forma giyen ve takımının kaptanlığını yapan Johan Larsson'u transfer edebileceği öğrenildi.

  • Aralık ayında sözleşmesi bitecek olan futbolcunun Avrupa'dan gelen tekliflerle ilgili sözleşmesinde çıkış maddesi olduğu ve 350 bin euro dolaylarında bir fiyata siyah beyazlıların yolunu tutabileceği belirtildi.
Beşiktaş teknik heyeti ve oyuncu izleme komitesinin takip ettiği oyuncuyla ilgili olarak önümüzdeki günlerde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.


#Beşiktaş
#Johan Larsson
#Brøndby
6 yıl önce