|

'4 Büyükler' terörü lanetledi

Trabzonspor, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri Maçka'da terör örgütü PKK'nın saldırısı sonrası şehit olan Başçavuş Ferhat Gedik ve 16 yaşındaki Eren Bülbül için taziye mesajları yayınladı ve terörü lanetledi.

Yeni Şafak ve
12:24 - 12/08/2017 Cumartesi
Güncelleme: 12:45 - 12/08/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Eren Bülbül, PKK'lı teröristler tarafından şehit edildi.
Eren Bülbül, PKK'lı teröristler tarafından şehit edildi.

Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında dün bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Başçavuş Ferhat Gedik ve 16 yaşındaki Eren Bülbül için "4 Büyükler" taziye mesajı yayınladı.

Trabzonspor

Trabzonspor Kulübü'nün resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Maçka'daki hain saldırıda şehit düşen Başçavuş Ferhat Gedik ile Eren Bülbül'e Allah'tan rahmet diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun. Eren Bülbül daha 16 yaşındaydı... Teröre lanet olsun!" ifadelerine yer verildi.


Beşiktaş
Beşiktaş Kulübü'nden yapılan paylaşımda, "Maçka'da şehit edilen
Eren Bülbül
'e Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileriz" denildi.


Fenerbahçe

Fenrbahçe'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalındaki terör saldırısı sonucunda 1’i 15 yaşındaki bir sivil olmak üzere 2 kişinin şehit edildiği, bir güvenlik görevlisinin de yaralandığı haberini çok derin bir üzüntüyle öğrendik. Yapılan bu hain terör saldırısını lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, ulusumuza ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne başsağlığı diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.



Galatasaray

Sarı-kırmızılı kulübün Twitter hesabından yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi;

"Eren'i daha 15'inde bizden ayıran teröre lanet olsun; başımız sağ olsun"


#Galatasaray
#Beşiktaş
#Fenerbahçe
#Trabzonspor
7 yıl önce