|

Fenerbahçe Beko'da hoca adayları belli oldu: 4 isim ön planda

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, başantrenör Igor Kokoskov ile yolların ayrıldığını açıkladı. Sarı-lacivertli takımda yeni hoca adayları da belli oldu.

Haber Merkezi
14:39 - 27/07/2021 الثلاثاء
Güncelleme: 14:51 - 27/07/2021 الثلاثاء
Yeni Şafak
Igor Kokoskov, Fenerbahçe Beko'nun başında 73 maçta görev yaptı.
Igor Kokoskov, Fenerbahçe Beko'nun başında 73 maçta görev yaptı.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nda, başantrenör Igor Kokoskov ile yollar ayrıldı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüze kısa bir süre önce koçumuzun NBA takımlarından Dallas Mavericks'in teknik ekibine katılması yönündeki talep iletilmiştir. Koçumuzla yapılan görüşmelerde kendisi, ailevi nedenler ve NBA'e dönme görüşü doğrultusunda bu teklife sıcak baktığını; Amerika'da çalışma isteğini şube yönetimimize iletmiştir. Kulübümüz, bu noktada Igor Kokoskov'un ayrılma isteğine saygı göstermiştir" ifadeleri kullanıldı.

Kokoskov'a başarı dileklerinin de yer aldığı açıklamada, sarı-lacivertli takımın yeni sezon teknik ekip yapılanmasının en kısa sürede netleştirileceği kaydedildi.

  • Hoca adayları belli oldu
  • beINSPORTS spikeri İsmail Şenol, Fenerbahç Beko'nun hoca adayları hakkında konuştu. beINSPORTS'a konuşan Şenol, 4 ismin ön plana çıktığını söyledi. İsmail Şenol, "Kokoskov'un önceden planlanmış bir Amerika seyahati vardı. Bu seyahat, ayrılık seyahati oldu. Antrenörlük için Djordjevic, Meo Sacchetti, Neven Spahija ve Erdem Can isimleri gündemde" ifadelerini kullandı.

#​Fenerbahçe Beko
#Erdem Can
#Djordjevic
#Meo Sacchetti
#Neven Spahija
٪d سنوات قبل