|

5 TL'ye Fenerbahçe maçı

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda daha önce kötü hava şartları nedeniyle 20 Ocak Salı gününe ertelenen Altınordu-Fenerbahçe maçının biletleri tekrar satışa çıkarıldı.

Yeni Şafak
11:02 - 14/01/2015 Çarşamba
Güncelleme: 09:04 - 14/01/2015 Çarşamba
AA
Altınordu Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Atatürk Stadı'nda 20 Ocak Salı günü saat 20.30’da oynanacak erteleme maçının  5, 10 ve 15 liradan satışına başlandığı, Yeşilyurt’taki Sait Altınordu Yerleşkesi’ndeki Altınordu Store’dan, Atatürk Stadı gişelerinden ve www.passo.com.tr üzerinden temin edilebileceği belirtildi.


30 Aralık'taki ertelenen maça bilet alanların, 19 Ocak Pazartesi günü saat 17.00'ye kadar gişelerden iade işlemlerini gerçekleştirebilecekleri kaydedilen açıklamada, Passolig kartı ile bilet alıp ilk maça giriş yapsın veya yapmasın tüm bilet sahiplerinin bir işlem yapmadan salı günkü müsabakayı izleyebileceği bilgisine yer verildi. 


Açıklamada ayrıca, kağıt bilet satın alıp 30 Aralık'taki maça giriş yapan ve bileti yırtılan futbolseverlerin, maç gününe kadar deforme olan biletleri gişelerden değiştirebileceği, biletleri üzerinde işlem yapılmayanların müsabakaya girebilecekleri ifade edildi.
#Futbol
#Ziraat Türkiye Kupası
#Altınordu
#Fenerbahçe
#Ziraat Türkiye Kupası E Grubu
9 yıl önce