|

Ahmet Ağaoğlu '6 yabancı futbolcu'yu işaret etti

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Anadolu Ajansı Spor Masası'nda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, futbolculara ödemelerini 15 Mayıs'a kadar yapacaklarını söylediklerini ifade ederken 6 yabancı futbolcunun kendilerine ihtar çektiğini belirtti. Sezon başında yapılan transferlerle ilgili de bilgi veren Ağaoğlu, Sosa, Kucka ve Burak'tan dolayı ciddi borçları olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
12:10 - 26/04/2018 Perşembe
Güncelleme: 12:40 - 26/04/2018 Perşembe
Yeni Şafak
​Ahmet Ağaoğlu
​Ahmet Ağaoğlu

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Anadolu Ajansı Spor Masası'nda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Trabzonspor'un 1 milyar TL'ye yakın bir borcu var, bu borç bir yılda erimez. Biz sabır istedik 3-5 sene. Bu sabır her şeyi kapsıyor. Kolay bir şey değil. Her şeyi toparlamamız lazım. Ama bu 'biz 3-5 sene kepenk kapatıyoruz' demek değil. Gerçekleri taraftara anlatmak zorundayız. Durumumuz bu. 1 milyar TL borcumuz var. Bu borcu da kimse ödemez. 72 futbolcu almışız. Bu mu Trabzonspor?"
"İstanbul kulüplerinden ayrıyız"
  • "Kariyerli bir yabancı futbolcuya yöneldiğinizde İstanbul takımı da ona yöneldiyse 1 adım geride oluyorsunuz. Ulaşım, sosyal yaşantı, çocuklarının eğitimi bunda önemli bir faktör. İstanbul kulüpleri hazırı alabilir. Biz hazırı değil, gelişmeye açık olanı alacağız."
"6 yabancı futbolcu ihtar çekti"
  • "Futbolculara 15 Mayıs'a kadar alacaklarınızı ödeyeceğiz dedik. Arkamızdan 6 yabancı futbolcu '30 Nisan'a kadar alacaklarımızı ödeyin' diye kulübe ihtar çekiyor. Milan'a 10 milyon euro borcumuz var. 5 Kucka, 5 Sosa. Dosya gitmiş. Burak Yılmaz'ın kulübüne 3 milyon euro ödenmiş 3 milyon euro daha borç var. Bu oyuncuların transferlerinden kaynaklı menajerlere de nereden baksanız 3 milyon euro ödeme yapılması gerekiyor."



#Trabzonspor
#Ahmet Ağaoğlu
6 yıl önce