|

A Milli Takım kadrosuna 3 yeni isim

A Milli Takımımızın Makedonya ve Kosova maçları aday kadrosu açıklandı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 3 futbolcuyu ilk kez milli takıma davet ederken bu isimlerin arasında 2000 doğumlu Berke Özer'in yer alması futbol kamuoyunu şaşırttı.

Yeni Şafak
15:18 - 1/06/2017 Perşembe
Güncelleme: 15:43 - 1/06/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Takımımız'ın aday kadrosunu açıkladı.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Takımımız'ın aday kadrosunu açıkladı.

A Milli Takımımızın 5 Haziran'da Makedonya ile oynayacağı özel maçın ve 11 Haziran'da Kosova ile yapacağı 2018 FIFA Dünya Kupası eleme karşılaşmasının aday kadrosu açıklandı. Emre Akbaba, Yusuf Yazıcı ve Berke Özer ilk kez milli davet aldı.

A Milli Takım, 3 Haziran Cumartesi günü saat 17.00'de TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak. Makedonya karşılaşması için 4 Haziran'da saat 14.30'da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Üsküp'e hareket edecek ve Skopje Marriott Hotel'de kampa girecek. A Milliler, aynı gün 18.30'da II. Filip Arena'da son çalışmasını yapacak. Makedonya maçının hemen ardından uçakla Üsküp'ten İtalya'nın Trieste kentine gidecek. A Milli Takım kafilesi, buradan otobüsle Slovenya'nın Portoroz şehrine geçecek. Kempinski Palace'de konaklayacak. A Milli Takım, Kosova maçı öncesindeki antrenmanlarını ise FC Koper takımının maçlarına ev sahipliği yapan Bonifika Stadyumu'nda gerçekleştirecek.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından belirlenen aday kadroda şu isimler yer alıyor:

#A Milli Takım
#Fatih Terim
#Berke Özer
7 yıl önce