|

Abdurrahim Albayrak skordan memnun

Başakşehir'le berabere kalan Galatasaray'da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak maç sonu yaptığı açıklamada, "Başakşehir ile aradaki puan farkını koruduk" ifadelerini kullandı. Albayrak, Porto maçı sonrası eleştiri alan açıklamasıyla ilgili soruya ise çarpıcı bir cevap verdi.

Haber Merkezi
21:27 - 15/12/2018 Cumartesi
Güncelleme: 22:15 - 15/12/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Galatasaray ligde 4 maçtır kazanamıyor.
Galatasaray ligde 4 maçtır kazanamıyor.

Süper Lig’in 16. haftasında Galatasaray, deplasmanda mücadele ettiği Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar bu beraberlikle birlikte ligde son 4 maçta da 3 puan alamadı.

"Ocak ayında yapılanacağız"

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak mücadele sonrası yaptığı açıklamada, "Berabere kaldık ve aradaki puan farkını koruduk. Onyekuru'yla da son dakikalarda bir pozisyondan yararlanamadık. Bir maçımız kaldı. Ona hazırlanıp, ocak ayında yapılanmaya gideceğiz" dedi.

"Üzülecekler"

Albayrak, Porto maçı sonrası eleştiri alan "Böyle oynayalım kaybedelim" açıklamasıyla ilgili ise, "Oynadıkları güzel futboldan dolayı ben de hoca da tebrik ettik. Bunu farklı noktalara çektiler. Ben bu kulübe 5 yıl geldim. 5 yıl üst üste şampiyon oldum. 6. yılda da Allah'ın izniyle şampiyon olacağız. O zaman bu konuşanlar üzülecek" ifadelerini kullandı.


#Galatasaray
#Başakşehir
#Süper Lig
5 yıl önce