|

Adnan Polat Fenerbahçe'nin Arda Turan'a yaptığı teklifi açıkladı

Galatasaray'ın eski başkanlarından Adnan Polat, paraya ihtiyaç duydukları bir dönemde Aziz Yıldırım'ın Arda Turan için yaptığı teklifi geri çevirdiklerini söyledi. Polat ayrıca Emre Belözoğlu'nun da Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce kendilerinden izin aldığını ifade etti.

Yeni Şafak
11:42 - 17/04/2018 Salı
Güncelleme: 12:24 - 17/04/2018 Salı
Yeni Şafak
Arda Turan Türk Telekom Stadın'da Galatasaraylı taraftarların tepkisiyle karşılanmıştı.
Arda Turan Türk Telekom Stadın'da Galatasaraylı taraftarların tepkisiyle karşılanmıştı.

Galatasaray'ın eski başkanlarından Adnan Polat, Emre Belözoğlu ve Arda Turan'la ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı kulüpte yapılacak seçimde aday olmayacağını belirten Polat'ın iki futbolcuyla ilgili sözleri şöyle;

"Emre 'başka takımla görüşebilir miyim' dedi?"
  • "Emre, İngiltere'den Galatasaray'a dönmek istediğinde bana geldi. Fakat biz ona istediği parayı veremezdik. 'Başka takımlarla görüşebilir miyim?' dedi. 'Elbette' dedim ve Fenerbahçe ile anlaştı. Emre Fenerbahçeli olabilir ama Galatasaray'a her zaman saygısı vardır."

"25 senede alacağı parayı 5 senede vermeyi teklif ettiler ama kabul etmedi"
  • "Aziz Yıldırım bana Arda için 15 milyon dolar teklif etti. Paraya da ihtiyacımız olduğu dönemdi ama 'hayır' dedim. Arda'ya da bizde 25 senede alacağı parayı 5 senede vermeyi teklif ettiler. Ama Arda kabul etmedi."
"Taraftar başka formayla görünce sindiremedi"
  • "Arda Galatasaray'a gelmek istedi ama Galatasaray almadı. Galatasaray taraftarı başka takım formasıyla Arda'yı gördüğü için sindiremedi. Arda da, Emre de adam gibi adamdır."

#Adnan Polat
6 yıl önce