|

Ahmet Çakar'a göre Fenerbahçe'nin yeni hocası Tayfun Korkut

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe Teknik Direktörlük koltuğuna Tayfun Korkut'un getirileceğini iddia etti. Korkut'un özelliklerini anlatan Çakar'ın ifadeleri ise sarı-lacivertlilerin tepkisini çekti.

Haber Merkezi
09:35 - 9/10/2018 Salı
Güncelleme: 11:12 - 9/10/2018 Salı
Yeni Şafak
FIFA kokartlı eski hakem Ahmet Çakar.
FIFA kokartlı eski hakem Ahmet Çakar.

Süper Lig'de 8 haftada sadece 8 puan toplayabilen Fenerbahçe'de teknik direktör Cocu'nun görevine son verileceği konuşulurken Ahmet Çakar'dan flaş bir iddia ortaya atıldı.

Beyaz TV yorumcusu Çakar, sarı-lacivertli yönetimin Stuttgart'ta görevine son verilen Tayfun Korkut'u takımın başına getireceğini öne sürdü.

Ahmet Çakar, "Bu boş bir haber değildir. Almanya'dan çok güvendiğim birinden geldi. Tayfun Korkut'un yüzde 99 Fenerbahçe'nin hocası olacağını öğrendim. Tayfun hoca da istiyor ancak bazı İspanyol kulüplerin de istediği söyleniyor" ifadelerini kullandı.

Sözleri tepki çekti

Çakar'ın Tayfun Korkut'un küme düşme hattındaki takımları yukarı çıkarabilen teknik direktör olduğunu ifade etmesi ise programdaki bir diğer yorumcu Abdulkerim Durmaz'ın tepkisini çekti. Durmaz "Fenerbahçe küme düşmemeye mi oynuyor? Ayıptır" diyerek Çakar'ın bu sözlerine çıkıştı.

İşte o anlar;

#Tayfun Korkut
#Fenerbahçe
6 yıl önce