|

Ahmet Nur Çebi'den Koita açıklaması: Kasımpaşa ile görüşebiliriz

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi son zamanlarda gündemde yer alan Koita transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Çebi, Kasımpaşa'nın kapısını çalabileceklerini söyledi.

Haber Merkezi
16:59 - 20/08/2020 Perşembe
Güncelleme: 17:04 - 20/08/2020 Perşembe
Yeni Şafak
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, HelpSteps ile gerçekleştirilen lansmanın ardından soruları yanıtladı. Transfer konusunda ismi geçenlerden birisinin de Koita olduğunu ifade eden Ahmet Nur Çebi, “Transfer konusunda her şey olabilir. Koita’nın adı geçiyor. Turgay Ciner, Beşiktaş Ailesi’nin bir üyesidir. Fenerbahçe ve Galatasaray’a verdiği topçu var mı, yok mu ben buna bakmadım şimdiye kadar. Teknik heyetimizle görüşeceğiz ve eğer böyle bir talep varsa, Turgay Bey’in kapısını çalarız. Ama o da bir kurumun sahibi ve onu da sıkıntıya sokmak istemiyoruz. Sonuçta futbol bu” dedi.


  • PAOK maçının hakeminin Yunanistan Ligi’nde görev yapmasıyla ilgili soruyu da yanıtlayan Çebi, “Beşiktaş’ın haklarını koruyoruz. Ama bunları açık seçik şekilde belirtmek olmuyor. Yeter ki camiamız bize güvensin. Bazı şeyleri duymamış olmanız, kibarlıktan kaynaklanıyor” ifadelerini kullandı.

#Beşiktaş
#Koita
#Ahmet Nur Çebi
4 yıl önce