|

Alman yıldız Lukas Podolski Antalya'ya iniş yaptı

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, bir dönem Galatasaray forması giyen Alman yıldız Lucas Podolski ile anlaştı. Golcü oyuncu 02.00 sularında Antalya'ya iniş yaptı ve kendisini bekleyen Antalyaspor taraftarlarıyla bir araya geldi. Taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle havalimanından ayrılmakta zorluk yaşayan Podolski'nin elindeki çay bardağı ise dikkat çekti. Taraftarlara üçlü çektiren Alman yıldız araca binerek konaklayacağı otele geçti. Antalyaspor'un Podolski ile bugün yada Pazartesi günü 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Haber Merkezi
06:44 - 19/01/2020 Pazar
Güncelleme: 07:11 - 19/01/2020 Pazar
AA
Lucas Podolski Antalya'da
Lucas Podolski Antalya'da

Süper Lig'in ilk devresinde istediği sonuçları alamayan Antalyaspor,Sinan Gümüş transferinden sonra gece saatlerinde bir bomba daha patlattı. 2015-2017 tarihleri arasında Galatasaray forması giyen Alman yıldız Lucas Podolski 02.00 sularında Antalya'ya iniş yaptı.

Son takımı Vissel Kobe oldu

Süper Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un prensipte anlaştığı, Japonya'nın Vissel Kobe takımının Alman forvet oyuncusu Lukas Podolski Antalya'ya geldi.

3 yıl sonra çayla buluştu
Antalyaspor'la 1,5 yıllık sözleşme imzalayacak olan 34 yaşındaki futbolcu
Antalya Havalimanı CIP salonundan çıkışı sırasında
ikram edilen çayı içti.
Gece saatlerinde alanda izdiham yaşandı
Taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşması nedeniyle bir süre CIP kapısında bekleyen Podolski ile fotoğraf çektirmek isteyen
taraftarlar arasında izdiham yaşandı.

Taraftarlara üçlü çektiren futbolcu, kendisini bekleyen araca binerek, konaklayacağı otele geçti.

Bugün ya da yarın sözleşme imzalanacak
Alman futbolcuyla
bugün ya da pazartesi günü
düzenlenecek törenle sözleşme imzalanacağını öğrenildi. Tecrübeli futbolcu,
daha önce Galatasaray'da 2015-2017 yıllarında forma giymişti.
Tamer Tuna doğrulamıştı
  • Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna da yönetimin Podolski ile görüşmesinin devam ettiğini dile getirmişti.. Yıldız futbolcunun Antalyaspor'da yer almasını istediğini belirten Tuna, yönetimin transfer hakkındaki gelişmeleri birkaç gün içerisinde açıklayacağını ifade etmişti.
#Antalyaspor
#Karşılama
#Lukas Podolski
4 yıl önce