|

Altay kazanmayı unuttu: Son 6 sezonun en uzun serisi

Süper Lig'de deplasmanda Galatasaray'la 2-2 berabere kalarak galibiyet özlemi 8 haftaya yükselen Altay, son 6 sezonun en uzun kazanamama serisine imza attı.

14:08 - 6/12/2021 Pazartesi
Güncelleme: 14:28 - 6/12/2021 Pazartesi
DHA
Altay ligde 14. sırada bulunuyor.
Altay ligde 14. sırada bulunuyor.

Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Altay, son 6 sezonun en uzun kazanamama serisine imza attı. 3'üncü Lig'de mücadele ettiği 2015-16 sezonunun son 9 maçında 3 puan yüzü göremeyen siyah-beyazlılar, cuma günü evinde Atakaş Hatayspor'u da yenemezse aynı seriyi tekrarlayacak.

Son olarak Beşiktaş'ı yendi

Bu sezon son galibiyetini 24 Eylül'de taraftarı önünde 2-1'lik skorla Beşiktaş karşısında alan İzmir ekibi, daha sonra 3 puanı bir arada göremedi. Altay, bu periyotta Gaziantep FK (D), Vavacars Fatih Karagümrük, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor (D), Fraport Tav Antalyaspor (D) ve Adana Demirspor'a yenilirken; Demir Grup Sivasspor, Medipol Başakşehir (D) ve Galatasaray'la (D) berabere kaldı.

  • Siyah-beyazlılar, Hatayspor karşısında galip gelmesi halinde 77 gün sonra taraftarına 3 puan sevinci yaşatacak. Altay'da sarı kart cezalısı sağ bek Cebrail ve orta saha oyuncusu Zeki, bu hafta forma giyemeyecek.

#Süper Lig
#Altay
2 yıl önce
default-profile-img