|

Amatör Lig'de çirkin görüntü: 4 futbolcuyu darp ettiler

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Yeni Çansporlu futbolcular, İstanbul’da Sultangazispor deplasmanında saldırıya uğradı.

Yeni Şafak
14:18 - 12/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 14:32 - 12/02/2018 Pazartesi
IHA
Futbolcuların feci şekilde darp edildiği görüldü.
Futbolcuların feci şekilde darp edildiği görüldü.

İstanbul’da dün Sultangazispor ile Çanakkale temsilcisi Yeni Çanspor arasında oynanan ve 2-2 berabere biten maçın ardından olaylar çıktı.

Ev sahibi takım Sultangazispor futbolcuları ve taraftarları maç bitiminde Yeni Çansporlu futbolculara saldırdı. Güvenlik önlemlerinin yetersiz kaldığı görülürken, oyuncular güçlükle soyunma odasına girebildi.

Sol bek oyuncusu Serbay Keskin, orta saha oyuncusu İsa Fuat Dayı, kaleci Miraç Yardım ve stoper Muhammet Çetin Polat aldığı darbeler sonucu yaralanarak, hastaneye götürüldü. Yaşanan olayları Çansporlu bazı oyuncular soyunma odasında cep telefonlarıyla görüntüledi.

"Futbol terörüne maruz kaldık"

Yeni Çansporlu oyunculara yapılan saldırıya tepki gösteren Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, "Ülke olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan şu günlerde centilmence olması gereken bir müsabakada, Çansporumuz futbol terörüne maruz kalmıştır. Sporcularımıza, İstanbul Sultangazispor deplasmanında yapılan çirkin ve hain saldırıyı kınıyoruz. Saldırganların hak ettikleri cezayı almaları için yasal sürecin en yakın takipçisi olacağız" dedi.

▪ Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Yeni Çansporlu futbolcular, İstanbul'da Sultangazispor deplasmanında saldırıya uğradı. pic.twitter.com/MZQqkD3ZqC

#Yeni Çanspor
#Sultangazispor
6 yıl önce