|

Anderlecht-Fenerbahçe: 2-2

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi grup aşamasındaki 3. maçında Belçika temsilcisi Anderlecht ile 2-2 berabere kaldı. Sarı lacivertliler 2-0 geriye düştüğü maçta Frey ve Hasan Ali'nin golleriyle İstanbul'a 1 puanla döndü.

Yeni Şafak
21:44 - 25/10/2018 Perşembe
Güncelleme: 21:51 - 25/10/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, Anderlecht maçında beraberlik golünü attı.
Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, Anderlecht maçında beraberlik golünü attı.

Avrupa Ligi D Grubu maçında Fenerbahçe deplasmanda 2-0 geriye düştüğü maçta müthiş bir geri dönüşe imza attı ve Anderlecht ile 2-2 berabere kaldı.

Anderlecht karşılaşmanın ilk yarısını 35. dakikada Bakkali'nin golüyle 1-0 önde kapatırken Fenerbahçe özellikle Benzia ve Frey ile rakip kalede etkili oldu ancak ilk 45 dakikalık dilimde sarı lacivertliler adına beraberlik golü gelmedi.

İkinci yarıya Anderlecht golle başlarken 49. dakikada gol yine Bakkali'den geldi. Bu golden sonra Fenerbahçe rakip kalede etkinliğini arttırdı.

  • Sarı Lacivertliler 53. dakikada önce Frey'in golüyle farkı 1'e indirdi. Frey attığı golle Fenerbahçe formasıyla ilk golünü Anderlecht ağlarına atmış oldu. Bu golün hemen ardından sadece 4 dakika sonra sahneye Hasan Ali Kaldırım çıktı ve ceza sahasının içinden attığı golle skora eşitliği getirdi.

Kalan dakikalarda Fenerbahçe galibiyet golü için Anderlecht kalesinde fırsatlar yakalasada skoru değiştiremedi ve 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada 4 dakikada bulduğu 2 golle Belçika deplasmanından 1 puanla dönmeyi başardı.



#​Anderlecht
#Fenerbahçe
5 yıl önce