|

Anderson Talisca ve Vagner Love Dünya Kupası'na gidebilir

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızları Anderson Talisca ve Vagner Love, Karabükspor'la oynanan maçta ikişer gol atarak yıldızlaşırken milli takım gözlemcilerinin de takibindeydi. Brezilya Milli Takımı'nın scoutlarının Talisca'yı izlediği bilinirken Alanyaspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Vagner Love'un da radarda olduğu öğrenildi.

Yeni Şafak
22:47 - 10/02/2018 Cumartesi
Güncelleme: 23:17 - 10/02/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Anderson Talisca ve Vagner Love attıkları gollerle Karabükspor maçına damga vurdu.
Anderson Talisca ve Vagner Love attıkları gollerle Karabükspor maçına damga vurdu.

Beşiktaş'ın kadrosundaki iki Brezilyalı yıldız Anderson Talisca ve Vagner Love, 2018 Dünya Kupası'nda ülkelerinin milli takım formalarıyla mücadele edebilir. Öyle ki Talisca'ya scout gönderen Brezilya Milli Takımı'nın forvet kontenjanında Vagner Love'un da ismi bulunuyor.

Beşiktaş'la Süper Lig'in ikinci yarısına muhteşem bir giriş yapan Talisca'nın uzun süredir milli takım radarında olduğu bilinirken Alanyaspor'dan siyah beyazlılara transfer olan Vagner Love'un da forvet listesinde olduğu ortaya çıktı.

  • Siyah beyazlı forma ile çıktığı ikinci maçta iki gol birden atan Vagner Love'un bu performansı sezon sonuna kadar sürdürmesi halinde Brezilya Milli Takımı'nda oynamasının sürpriz olmayacağı belirtiliyor.

#Anderson Talisca
#Beşiktaş
#Vagner Love
6 yıl önce